Mielipiteet

Kokoomus koko ajan äänessä

Forssan Lehdessä oli mm. 18.9. 3/4 aukeamasta kuvineen, mitä hallitus esittää. Sitten 1/4 aukeamasta kokoomuksen haukkuja. Sama linja toistuu. MIksei ole lainkaan kehuja. Miksi Orpolla on ihan oma ’uutis’kolumni kaikissa lehdissä. joka päivälle? Eihän Orpon mielipide ole uutinen, vaan mielipidepalstalle kuuluva pakina.

Onko ikinä historiassa uutisoitu oppositiopuolueen mielipiteitä yhtä paljon kuin nyt, kun siellä on omistajataho? Ei persuja vaan uutisoida. Eikä vasemmistoa viime kaudella. Ensin on uutinen, mitä hallitus tekee ja sen perään on suuremmissa lehdissä sitten kolme uutista, jossa kokoomuslaiset haukkuvat päätöksiä ja Orpolle jopa joka päivä ihan oma uutinen. FLssä saa riittää puoli sivua.

Asiat haukutaan, kun niistä keskustellaan, kun niistä ollaan päättämässä ja kun niistä on päätetty. Kokoomus pääsee uutisiin joka välissä populisoimaan ja lehdet piiskavat tätä uutisoimalla jokaisen hallituksen aikeen, kuin se olisi päätös ja sitten perään kokoomuksen haukut. Siellä on ihan hallituskin ja monta muuta puoluetta hallituksessa.

Kokoomus syyttää kaikissa arvosteluissaan muita ongelmista, jotka se 16 vuoden aikana aiheuttanut. Pari nousukauttakin ja silti velkaa vaan tehty. Ja se on fakta. Olisin kokoomuslaisena hyvin hiljaa ja häpeäisin sitä, mihin tilaan on laitettu tiet, valtio, taksi, kunnat, toimeentulo, syntyvyys, turvallisuus, Kaikki! Puhumattakaan siitä näkymättömästä tuhosta inhimillisen kärsimyksen ja ihmisten mielenterveysongelmien määrästä köyhyyden, pörriäisten, lasten suojelun kidutusten yms. kanssa.

99-vuotias isoisoäitini sanoi, että jos olisin tiennyt tämän tulevan, ei olisi kannattanut edes sotia ja selkäänsä ansaitsisivat.

Lehdistön (IL) puolueettomuus on tänä päivänä naurettava väite. Minua hieman huvittaa se, että 16 vuotta hallituksessa ja jälki on nähty. Nyt lässytetään ihan muuta oppositiossa. Kukaan ei vaan usko, ei edes omat äänestäjät tai puolueväki, joten mm. Orpo tekee itsestään suorastaan naurunalaisen. Täysi vaalimainonta jo menossa – ”Kun valhetta hokee tarpeeksi, se muuttuu todeksi.”

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti