Mielipiteet

Kokoomus syyttää hallitusta

Kokoomuksen päällystö syyttää melkein jokaisessa ulostulossaan Antti Rinteen hallitusta äänestäjien pettämisestä. Maanantain lehdessä sitä samaa jankuttaa tällä meidän ikiomalla palstallamme kokoomuslainen kansanedustaja Timo Heinonen.

Hän julkituo mielipidekirjoituksensa loppupäässä, kuinka hallitus on vanhustenhoidon keskustelussa pettänyt äänestäjät ja sen takia voitti vaalitkin. Samaa, “pettäminen”-sanaa on käyttänyt Petteri Orpo jokaisessa TV-esiintymisessään. Pettäminen-sana kuluu kohta merkityksettömäksi, kun sitä liikaa ja joka käänteessä käytetään.

Mistähän nämä edusmiehet sitä rahaa oikein tekisivät, vai onko heillä jossain piilossa suuri rahasäkki, kun ensiksi mainittu kirjoituksensa lopussa lupaa tehdä esityksen, sanoen: – Me esitämme uudelleen kuten keväälläkin, että vanhusten hoidon tilannetta helpotetaan välittömästi,” jne. Mistä he löytäisivät rahaa, omista taskuistaanko, vai mistä? Uusi esittäminen näyttäisi ainakin pettämisen suunnittelulta. Varsinkin, kun jo otsikossa myönnetään: Rahaa ei riitä hoitajamitoitukseen.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti