Mielipiteet

Kononen hämärällä rajalla

Kerran vielä rajasta. Schengen-sopimuksella luovuimme rajavalvonnasta v. 2001 ja siksi Konosen uiguuri voi halutessaan ilmoittautua vaikkapa Forssassa pakolaiseksi.

Maailmassa ei taida olla montaa maata, jonne Suomen ilosanoma täyshoidosta ja kotoutuksesta (ilman vaaraa työhön joutumisesta) ei olisi kuulunut ja josta ei olisi tultu koettamaan onnea Migriin. Mukava on myös tulijan tietää, että kaikki saavat jäädä vaikkapa paperittomana Helsinkiin veronmaksajan piikkiin.

Jos Kononen tarkoitti kysyä mielipidettäni, en päästäisi ketään Suomeen ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja.

Kaikissa Schengen-maissa pitää lisätä poliiseja avointen rajojen vuoksi. Jos jatkamme kaikki saa -linjalla, päädymme lopulta Israelin malliin, jossa kaduilla partioivat armeijan ja poliisin joukot ampumavalmiudessa ja ihmiset kulkevat tarkastuspisteiden läpi – mikäli siis haluamme säilyttää edes jonkinlaisen turvallisuustason maassamme.

Forssasta katsottuna tilanne on hyvin erilainen kuin Helsingissä, Tukholmassa, Brysselissä, Berliinissä tai Pariisissa.

Pääministeri Sipilän toive islamin tuntemuksen lisäämisestä ei ole näkynyt lehdistössä. Yleisesti taitaa olla tiedossa vain, että peruskirja Koraani jakaa ihmiskunnan uskoviin ja vääräuskoisiin (kafiiri).

Synnytystalkoilla Eurooppaa valloittava ideologia jättäisi tulevassa Eurokalifaatissa juutalaiset ja kristityt (kirjan ihmiset) henkiin, mikäli he suostuvat orjan asemaan (dhimmi) kuten aikanaan Espanjassa.

Naisen asema umman (maailman muslimiyhteisö) uusien sukupolvien synnyttäjänä on tärkeä ja siksi tytöt on mahdollisimman varhain sidottava tähän tehtävään. Merkkinä tästä kunniatehtävästä jo päiväkotilapsillakin saattaa olla Muslimiveljeskunnan määräämä hijab. Kuitenkin musliminainen on arvoltaan miestä alempi.

Miestodistaja oikeudessa vastaa kahta naista ja nainen perii puolet siitä mitä miespuolinen perijä saa. Saudi-Arabiassa saa nainenkin nyt ajokortin, mutta ajaa saa vain miespuolisen holhoojan suostumuksella. Islamin uhka on todellinen, vaikka sen täydellinen toteutuminen olisikin vasta vuosikymmenien päässä.

Moni islamin henkisestä puristuksesta eroon päässyt nainen (Ayaan Hirsi Ali) ja mies (Hamed Abdel-Samad) on kertonut islamin vääryyksistä ja elää siksi syystäkin ympärivuorokautisessa poliisivalvonnassa USA:ssa ja Euroopassa. Aivan kuten islamia arvostelleet Salman Rushdie, Lars Vilks, Lars Hedegaard ja Kurt Vestergaard. Mutta Konosen demokratiaa islam ei uhkaa.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic