Mielipiteet

Rami Lehtinen: "Ehdokkuuteni on aina perustunut omaan haluun vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin"

Keskustasta perussuomalaisiin siirtynyt Rami Lehtinen vastaa väitteisiin. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL
Keskustasta perussuomalaisiin siirtynyt Rami Lehtinen vastaa väitteisiin. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Anttila ja Suonpää väittivät 24.6 Forssan Lehden kirjoituksessaan Konosen jakaneen väärää tietoa (FL 22.6.). En oikein ymmärtänyt, mihin väärään tietoon viitattiin?

Kuka on sanonut, ettei minua olisi pyydetty ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa? Tosin on todettava, että en ole koskaan asettunut ehdolle siksi, että minua olisi pyydetty. Ehdokkuuteni on aina perustunut omaan haluun vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin, enkä ole koskaan halunnut tehdä politiikkaa muita miellyttääkseni.

Omalta ja Penttilän osalta voin todeta, että Kononen kirjoitti asian juuri niin kuin se oli.

Kumpikaan meistä ei kuulunut Anttilan lähipiiriin, koska uskalsimme asettua ehdolle eduskuntavaaleissa ministerin kanssa samaan aikaan. Puolueen menestyksekäs poliittinen toiminta perustuu kuitenkin keskeisten toimijoiden keskinäiseen luottamukseen ja sen voi menettää puolin ja toisin vain kerran. Kun luottamusta ei enää ole, on mielestäni parempi lähteä, kuin jäädä riitelemään ja rikkomaan puoluetta.

Keskustassa on paljon hyviä, luotettavia sekä fiksuja ihmisiä. Toivon heille kaikkea hyvää ja kiitän tuesta sekä kannustuksesta, jota vaikeassa tilanteessa aikanaan sain.

Toisekseen opin kahdeksan vuoden aikana Forssan Keskustan toiminnasta sen, että mitään keskeisiä päätöksiä ei tehdä kysymättä ministeri Anttilan mielipidettä.

Kun sitten tavaraa lentää tuulettimen, on toki suoraselkäistä sälyttää syy huonosta päätöksestä (vaaliliitto) kunnallisjärjestön johtokunnalle.

Työni jatkuu Perussuomalaisissa ja haluan nöyrimmin kiittää äänestäjiä kuntavaaleissa saamastani tuesta. Edelleenkään en tosin lupaa muuta kuin tehdä parhaani. Kuten olen aina sanonut, teot ratkaisevat ja päätökset pitää aina tehdä ajatellen kuntalaisen etua oman ja puolueen edun sijaan.

Uusimmat

Fingerpori

comic