Mielipiteet

Korjausta Forssan reiteille!

Pyörätie on syytä pitää kunnossa, koska sillä liikkuvat myös rullaluistelijat. Kuva: Terho Aalto
Pyörätie on syytä pitää kunnossa, koska sillä liikkuvat myös rullaluistelijat. Kuva: Terho Aalto

Forssan ja Tammelan välisellä tieosuudella ns. ”Tammelan suoralla” oleva pyörätien kunto on päässyt todella huonoon kuntoon, rapistunut ja halkeillut.

Destian on korkea aika korjauttaa pinnoite, joka on todennäköisesti routimisen ja huonon pohjan takia päässyt halkeilemaan.

Tästä aiheutuu haittaa kevyen liikenteen reitin käyttäjille ja kulkijoille, niin kävellen, lenkkeillen, polkupyöräillen kuin esim. rullaluistellen.

Forssan Ojalanmäkeen ja Hautausmaan viereiseen reittiin on tehty hyvälaatuinen korjaus, nyt on saatava myös Tammelaan päin kulkevalle reitille asianmukainen remontti.

Lisäksi Forssan ja Latovainion välinen yhteys Kalsussa on reikäinen, johtuen mahdollisesti edellä mainituista routimisista ja tien iästä johtuen.

Kalsuntien kunto Kalsun kartanon ja Latovainion matkalla on täynnä kuoppia ja reikiä.

Ne tulee korjata vähintään väliaikaisesti täyttämällä esim. bitumimassalla.

Osa tiestä jatkuu Jokioisten kunnan puolelle, joten tässä Destian täytyy olla yhteydessä myös heidän suuntaansa.

Destian eli entisen valtion tielaitoksen myynnin jälkeen tuntuu, että teitä käyttävät kansalaiset eivät enää saa tarvitsemaansa apua laadukkaaseen tienhoitoon ja liikkumiseen etenkään haja-asutusalueilla ja keskustojen ulkopuolilla. Esim. tieosuuskuntien avustukset ja uudet kevyen liikenteen väylät eivät saa ansaitsemaansa huomiota korjaushankkeissa.

Uusimmat

Fingerpori

comic