Mielipiteet

Kosioretkellä

Hallitusta muodostettaessa suurimmalla puolueella on tavoitellun sulhasen rooli. Halukkaita kumppaniehdokkaita on useita. Tämä ei ole kahden kauppa, vaan moniavioisuus on tässä perheessä koettu perinteisesti hyväksi. Korvapuustit jaetaan eduskunnan kuppilassa.

Esiaviolliset suhteetkin koetaan tässä liitossa vahvuudeksi tulevia karikoita ajatellen. Seurakunnan kirkkoherra korosti tulevan perheen sitoutumista liittoonsa, vaikka se onkin neljän vuoden määräaikainen projekti. Isomman riidan jälkeen ei pidä ensimmäisenä uhata erolla.

Uskollisuutta pitää löytyä kaikkien kumppaneiden kesken, vaikka ruoho näyttäisi vihreämmältä aidan takana. Tähän perheeseen haluavat ehdokkaat kyräilevät toisiaan, että miten tuonkin kanssa tulisi juttuun seuraavat neljä vuotta. Vanhat erimielisyydet on unohdettava ainakin siksi ajaksi.

Sulhasen ei kannata paljastaa, kuinka paljon rahaa on käytettävissä, vaan ensin on selvitettävä, onko kumppaniehdokkailla myötäjäisiä tullessaan. Kaikki eivät kuitenkaan tähän ydinperheeseen pääse ja heidän tehtävänsä on toimia riidankylväjinä, jotta perhe hajoaisi ja he pääsisivät vuorostaan taloon, koska tietävät kuitenkin asiat paremmin.

Nämä syrjäytetyt voivat vai rauhassa odotella vuoroaan, sillä jokainen perheen tekemä huono päätös lisää syrjäytettyjen suosiota.

Uusimmat

Fingerpori

comic