Mielipiteet

Kouluasiassa painettava kaasua

Olen yllättynyt, kun kaksi Forssan vahvaa kunnallispoliitikkoa ovat ajautuneet Forssaan suunnitellun monitoimikeskuksen rakentamisessa eri linjoille. Toisella on ministerin titteli ja toisella politiikan jättävä kansanedustajan titteli. Molemmat arvostettuja suoraselkäisiä poliitikkoja.

Itsellänikin on oikeus ilmaista mielipiteeni ja asetun monitoimikeskuksen rakentamisessa suuremman liikuntasalin kannalle.

Lehtitiedon mukaan suuremman liikuntasalin vaihtoehdon kustannuksiin saisi huomattavan summan valtionapua, jota pienemmän salin rakentamiseen ei saisi. Jos avustusta on mahdollisuus saada jopa 750 000 euroa, se etu pitäisi käyttää hyödyksi.

Laajemmalla liikuntasalilla on suuri käyttäjäjoukko lapsista, nuorisoon ja ikäihmisiin. Sillä voitaisiin hiukan vähentää ison juhla- ja näyttelysalin puuttumista. Otetaan suuren rahasumman sijoittamisesta hyöty kaikelle kansalle.

Uusi rakennus on hyvä ja palvelee forssalaisia monta vuosikymmentä. Tehdään kerralla hyvä ja sopivan kokoinen rakennus. Rakennusvalvonnan tulee pitää huoli, että käytetään vain kuivia ja kunnollisia lämpöeristeitä, että kolmen vuoden kuluttua ei puhuta homekoulusta.

Erkki Kaakinen

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic