Mielipiteet

Kovaksi muuttunut yhteiskunta – Kaikkein pahinta on, jos päättäjätkin pettävät

Kuva: Marko Kullanen
Kuva: Marko Kullanen

Hyvät valtion kuntien ja kaupunkienkin poliitikot, virkamiehet ja muutkin päättäjät. Pysähtykää ja avatkaa silmänne. Kyllä kai te olette jo itsekin nähneet ja huomanneet, kuinka julmaksi on maailma muuttunut ja vielä pahemmaksi varmasti se muuttuu, kun aika kuluu.

Nyt kun olette vielä vallassa, niin teidän täytyy ymmärtää, että joudutte itse elämään siinä maailmassa, kun teidän aikanne joskus päättyy. Ettekö ole huomanneet, että yhteiskunnassamme on nyt paljon katkeria ja toivottomia ja suorastaan vihamielisiä ihmisiä ja kyllä monilla on siihen aivan oikea syykin.

Kaikkein pahinta on, jos päättäjätkin pettää. Ja ovat epärehellisiä ja sortavat jo muutenkin sairaita taikka avuttomia ihmisiä. Nyt on suuri joukko ihmisiä, joilta työkin on kielletty koronan takia, ennen niin hyvinkin toimeen tulevat ovat pudonneet työttömiksi. Ja tulot on täysin loppuneet monessa ammatissa.

Puhun erityisesti teille, joiden ammattinne puolesta pitäisi auttaa ja hoivata toisia, niin avustuksia antaessa ette ole rehellisiä. vaan annatte mielivaltaisesti, kenelle haluatte ja mitä haluatte.

Tuntuu, kun äänestää, niin kaikki olette lopulta äänestäjiä vastaan.

Jumalakin on antanut käskyn rakastaa lähimmäistään niin kuin itseään. Olen sen nähnyt, kuinka pienikin joukko hyviä ihmisiä voi auttaa jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Älkää käyttäkö yhteiskunnan verorahojakaan kaikkeen mielettömiin rakentamiseen. Koulutkin olisi pitänyt pitää vain pieninä kouluna, mitä suurempia niistä tulee, sitä enemmän tulee ongelmia. Ja huonommin lapset oppivat, paljon enemmän tulee sairauksia ja kaikki pahemmat asiat vain lisääntyy.

Uusimmat

Fingerpori

comic