Mielipiteet

Köyhiä lapsia kiusataan

Lapsia kiusataan alakouluissa siitä, että heillä ei ole rahaa ostaa merkkivaatteita, hienoja puhelimia, meikkejä tai muuta sellaista. Kaikilla vanhemmilla ei kuitenkaan ole varaa ostaa omille lapsilleen kalliita varusteita. Ihmiset tienaavat eri määriä, ja heillä on erikokoiset perheet huolehdittavana.

Mielestäni on väärin kiusata lapsia siitä, jos he pukeutuvat tavallisiin vaatteisiin tai heillä ei ole suurta taloa täynnä pelikonsoleita ja suuria televisioita. Ei se kuitenkaan ole lapsen vika, jos vanhemmat eivät tienaa tarpeeksi rahaa ylimääräisiin asioihin. Jokainen saa kuitenkin käyttää vaatteita, joista tykkää, ja ostaa tavaroita, joihin on varaa.

Olen huomannut, että köyhemmät lapset ovat yleensä ystävällisiä ja haluavat olla kaikkien ystäviä, kun taas rikkaat lapset yleensä haluavat esittää täydellistä ja hyväksyvät vain ne tietyn näköiset ihmiset kaveriporukkaansa.

Kaikki ovat yhtä hyviä ihmisiä rahasta riippumatta. Kiusaaminen on väärin, ja omistamasi asiat eivät kerro sinusta juurikaan mitään.

Ratkaisuksi haluaisin ehdottaa, että jokainen huolehtii omista asioistaan ja jättää toiset rauhaan. Eikä myöskään välitä siitä, mitä toinen omistaa ja mitä ei. Kaikilla on omat ongelmansa eikä niistä tarvitse kiusata toisia.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti