Mielipiteet

Kun ei kulje

Tässä sitä ollaan jälleen kerran ! Toteamassa, että ei se maailma ole valmis, ei ainakaan Postin osalta. Miten ennen (kuten kaikki muukin taisi olla) olikin niin perin yksinkertaista ja selvää se, että kun ja jos lähetti paketin tai kirjeen, oli melkein päivälleen jo etukäteen tiedossa, milloin vastaanottopäässä oli mahdollista odottaa lähetystä perille.

Ja vähän aihetta sivuten, esimerkiksi Forssan Viksbergin konttorin mukavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa on ollut jo monta kertaa ikävä muutenkin. Tuli hiukan harrastettua postimerkkeilyäkin. Konttori, muiden vastaavien joukossa, on muisto vain. Piti säästää.

Tuoreita omia kokemuksia pikkupostin kulusta: Kortti Arabiemiraateista: kaksi kuukautta, pikku paketti Helsingin sisällä: viikko ja kirje Tampereelta Helsinkiin: 8 päivää. Melko hidasta, ainakin kahden jälkimmäisen esimerkin osalta, eikö ?

Nyt ollaankin sitten jo ensi viikolla todistamassa varsinaisen postilakon alkua. Saa nähdä, tuleeko käytäntöön mitään huomattavaa eroa, kun arki on, mitä on, ja edellä todettua. Ai mikä tässä on sitten se ongelma? Pitää yrittää muistaa, mitä taas tosiaan olikaan tulossa – sitten joskus – sinne omaan postilaatikkoon!

Taidan muuten laittaakin nyt korttini kekoon, ja jättää ne joulukortit lähettämättä – ainakin postin kautta. Vien perille ajoissa. Ihan itse.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic