Mielipiteet

Tammelan kunnanvaltuuston 1.vpj: "Kyllä Tammelassa asioiden valmistelu toimii hyvin"

Päätöksenteon valmistelua on arvosteltu Tammelassa. Kuva: Tiina Sandberg
Päätöksenteon valmistelua on arvosteltu Tammelassa. Kuva: Tiina Sandberg

Näillä palstoilla on esitetty vahvaa kritiikkiä Tammelan päätöksenteon toimivuudesta ja väitetty valmistelua puutteelliseksi. Yleensä virkamiesten pitää valmistella asioita tehtyjen päätösten mukaisesti, ei vastakarvaan. Poliittiset päätökset tehdään enemmistöpäätöksillä ja niiden mukaan virkamiesten on edettävä valmistelussa. Eivät äänestäjien valitsemat päättäjät voi kyseenalaistaa valmistelua, sillä perusteella että valmistelu ei tue heidän selvään vähemmistöön jäänyttä mielipidettään.

Tästä se soutaminen ja huopaaminen johtuu, eikä mitään saada aikaiseksi paitsi kaiken kehityksen jarruttamista.

Tein 1.2.2021 valtuustoaloitteen vanhusneuvoston tietojen saattamisesta Tammelan kunnan kotisivuille. Ne oli virkamiesten toimin saatu sinne jo ennen kuin Forssan Lehti ehti koko aloitteesta edes uutisoimaan. -Kiitos hallintopäällikkö Pakarimäki ja muu kunnantalon väki, en ole koskaan kohdannut ongelmia yhteistyössä kanssanne. Näin asiat onnistuvat yhdessä, kun ei väännetä vain omien intressien mukaan.

Valmistelua arvostellut muistutti kuntavaaleissa äänestämisen tärkeydestä, niin minäkin. Ajatelkaa äänestäjät kuitenkin haluatteko, että seuraavakin nelivuotiskausi menee jahkaamiseen ja valittamiseen. Pitäisikö jo päästä eteenpäin ja kehittää Tammelaa. Tammela ansaitsee paremman kohtelun kuin, mitä se on kuluneena neljänä vuotena joutunut kohtaamaan. Ajatelkaa ja äänestäkää.

Uusimmat

Fingerpori

comic