Mielipiteet

Kysymys Kaisa Lepolalle

Valtuutettu Johanna Häggman kirjoitti Forssan terveydenhuollon alasajosta Forssan Lehdessä 9.1.2018. Jaan Johanna Häggmanin huolen ja siksi kysyn seuraavaa:

Arvoisa Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän puheenjohtaja, Forssan työväenyhdistyksen puheenjohtaja, Yrityskehityksen ja Hämeen maakuntaliiton hallituksen jäsen, ennen kuntavaaleja teit kaikkesi, ettei Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä tee sopimusta kansallisen yrityksen Pihlajalinnan kanssa niin, että Pihlajalinna olisi järjestänyt yhdessä kuntayhtymän kanssa Forssan seudulle terveydenhuollon palveluja.

Terveydenhuollon palvelut ja työpaikat olisivat säilyneet tällä tavoin Forssan seudulla.

Onnistuitte tavoitteessanne: Pihlajalinna ei tullut Forssan seudulle.

Annoit meille tavallisille ihmisille sellaisen kuvan, että Oma Häme/ Hämeenlinna on ainoa mahdollinen terveyspalvelujen järjestäjä Forssan seudulla. Olitte ajamassa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän Oma Hämeeseen, Hämeenlinnan syliin. Samalla väititte, että vain siten tällä seudulla säilyvät terveydenhuollon palvelut.

Nyt saammekin kuulla ja lukea, että lähes kaikki terveydenhuollon palvelut ajetaan alas seuraavina vuosina ja hoitajia tuleekin jäämään työttömäksi. Ja mikä pahinta, miten käy sairaille ihmisille, lapsille tai heikommassa asemassa oleville tai niille, jotka joutuvat onnettomuuteen Forssan seudulla? Kuka heitä auttaa, kun ei ole enää sairaalaa? Jäävätkö he heitteille tämän takia?

Olette antanut meille lounashämäläisille tyhjiä lupauksia ennen kuntavaaleja. Haluan nyt selkeän vastauksen ilman ympäripyöreää juhlapuheenomaista selitystä: Miksi haluatte ajaa alas Forssan seudun kuntayhtymän ja Forssan sairaalan?

Forssalaisten ja Hykyn henkilökunnan jaksamisesta huolestunut

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic