Mielipiteet

Leiri ruostuu

Kirjoittajan mukaan Ruostejärven leirikeskus palvelisi monen eri tahon hyvinvointia. Kuvaaja: Lassi Puhtimäki
Kirjoittajan mukaan Ruostejärven leirikeskus palvelisi monen eri tahon hyvinvointia. Kuvaaja: Lassi Puhtimäki

Lukuisista tiedusteluista johtuen koskien Ruostejärven leirikeskuksen nykytilaa.

Talousarviokokouksessa 4.12 2018 esitettiin vuodelle 2019 150.000 euron määrärahaa töiden aloittamiseksi leirikeskuksessa .Esitys kaatui valtuustossa 18 puolesta ja 25 oli vastaan. Rakentamisen puolesta oli 18 valtuutetun lisäksi vetoomuksen allekirjoittajia hiukan alle 4000 henkilöä. Vetoomusta ei noteerattu millään tavoin kaupunkimme johdossa. Vaikkakin erilaisissa juhlapuheissa ja strategioissa hyvin usein painotetaan kansalaisten kuulemista ja heidän mielipiteidensä huomioimista.

Elikkä Ruostejärven leirikeskus edellä mainituin päätöksin jatkaa ”ruostumistaan”. Ruostejärvi ei ole tällä hetkellä tärkeimpiä asioitamme kuntalaisten hyvinvoinnin kannalta, meillä on paljon haasteita terveydenhuollon ja vanhusväestön hyvinvoinnin alueilla. Ruostejärven leirikeskuksen kuntoon saattaminen palvelisi erinomaisesti edellä mainittuja asioita ja toimisi kaikkien kuntalaisten yleisen hyvinvoinnin edistäjänä .

Ruostejärven kunnostaminen ei ole poliittinen kysymys, eikä myöskään kenenkään ryhmittymän asia, vaan se on koko seutukuntamme asukkaiden hyvinvointia edistävä toimenpide.

Palaan asiaan viimeistään 2020 talousarvion laadinnan yhteydessä.

Vaalien lähestyessä kannatta ottaa yhteyttä alueemme kansanedustajaehdokkaisiin ja tiedustella heidän näkemystään tässä tärkeässä asiassa .

Tapio VirtanenSeutukuntalainen

Uusimmat