Mielipiteet

Liikenne suviyössä

Suvi-illan liikenteen sujuvuutta arvioidessa syytettiin autoilijoita, jotka eivät totelleet liikenteenohjaajan opastusta. Olen joutunut seuraamaan heidän työskentelyä Tampereentiellä, Kukkapään risteyksen liikenteenohjaukseen mielestäni ei riitä kaksi ohjaajaa, joilla ei olut käsitystä käytössä olleen pysähtymislätkän käytöstä, vaan siinä pitää liikennettä ohjaamassa olla poliisit.

Olimme matkalla Matkun suuntaan, vastaan tuleva liikenne sujui hyvin Kukkapään risteykseen asti, siihen meidät pysäytti pysäytyslätkällä kaksi ohjaajaa. Toinen ohjaaja seisoi keskellä risteystä, toinen viidenkymmenen metrin päässä Urjalan suuntaan.

Minä pysähdyin ensimmäisen lätkämiehen kohdalle, vilkku oli päällä näyttämässä suuntaa, Lätkämies heilutti lätkäänsä ja minun mielestäni se oli merkki ja olin lähdössä, kun kuulin kovan pamauksen auton takaa ja kuulin kiukkuisen äänen huutavan: ”Mihin perkeleesen sinä meinaat mennä!” Sanoin Matkuun. Pamauksen ääni selvisi mökin pihalla: auton tavaraluukussa oli nyrkin jälki.

TWE


Uusimmat

Fingerpori

comic