Mielipiteet

Liikuttava tilaisuus

Naisvoimistelijoiden näytöksessä esiintyi mm. 6–8-vuotiaiden ryhmä Sporttihyrrä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Naisvoimistelijoiden näytöksessä esiintyi mm. 6–8-vuotiaiden ryhmä Sporttihyrrä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Paras joululahja mummille oli elämyksellinen Forssan Naisvoimistelijoiden näytös. Sitä se varmaan oli kaikille vanhemmille, jotka ovat jaksaneet pitkin syksyä kuljettaa lapsiaan salille ja jopa toimia seuran kannatusjoukoissa. Lapsen harrastukseen satsattu aika ja vaiva ei takuulla mene hukkaan, vaan on perustana ja kantavana voimana läpi elämän. Näytös on paras palkkio vanhemmille, jotka katsomon puolelta konkreettisesti näkevät lapsensa taidot ja kehityksen.

Suorastaan hämmästyttävää oli nähdä, miten paljon näitä nuoria ihmisiä on Forssassa voimisteluharrastuksen parissa, kun aina vaan tuli uusia ryhmiä esittämään oma osuutensa kokonaisuudesta. Ilahduttavaa oli nähdä sutjakoiden tyttöjen lisäksi pieniä ja isompia poikia tekemässä notkeita temppuja kuperkeikoista hurjiin voltteihin.

Valmentajat ovat todella omistautuneet tehtäväänsä ja myös upeina esikuvina liikunnalliseen elämäntapaan, lämmin kiitos teille siitä. Näytöksessä lapsi saa esiintymisvarmuutta ja hänen itsetuntonsa vahvistuu.

Talven taikaa -teemainen esitys oli huikean taidokas hiottu kokonaisuus pienimmistä varttuneisiin esiintyjiin kimaltelevine asuineen, rekvisiittoineen ym. yksityiskohtineen.

Liikutuksen kyynelien vallassa toivotan hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille muillekin liikuttaville tahoille!

Uusimmat

Fingerpori

comic