Mielipiteet

Luokan hitaimman oppilaan ehdoilla

Toisin kuin Rantanen (FL 10.7.) luulen, että monet forssalaisetkin ovat kiinnostuneita lukemaan, mitä vaikutuksia muslimimiesten massamuutolla eri Euroopan maihin on ollut. Vaikka Forssassa ollaankin tässä suhteessa vielä herran kukkarossa, koskettavat ongelmat jo läheisiämme ja muita suomalaisia erityisesti pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissamme

Olemme EU:n mukana valinneet avustuskohteeksemme todellisen avun tarpeessa olevien sijaan terveet miehet, joilla on varaa lähteä Välimeren salakuljetusmatkalle Euroopan hunajapurkille. Avustettavien määrä ja kulut eivät avointen rajojen vuoksi ole budjetoitavissa ja siksi me kaikki maksamme poliitikkojen moraalisesta sädekehästä korkeampia veroja ja otamme lisää syömävelkaa tulevien sukupolvien maksettavaksi.

On totta, että Forssan Lehti julkaisee valtavirtamediasta poikkeavia näkemyksiä ja siitä kiitos! Tämän jutun otsikko viittaa Douglas Murrayn (The strange death of Europe, 2017) käsitykseen länsimaiden suhtautumisesta takaperoiseen islamin ideologiaan. Islamin vaikutuksista Murray kertoo esimerkin, kuinka ennen vapaamielisessä Lontoossa nyt enemmistö haluaisi kyselyjen mukaan homouden rangaistavaksi. Lontoolaisista alle 40 % on enää alkuperäväestöä ja uusista asukkaista suuri osa muslimeja. Suomi on maa, jossa ”maassa maan tavalla” tarkoittaa, että jokainen saa tehdä niin kuin tahtoo. Tunisia vaatii naisia esiintymään julkisuudessa paljain kasvoin, mutta meillä saa panna naiset burkaan (”mobiili naisvankila”), jos uskonto niin edellyttää. Hamed Abdel-Samad mainitsi luennossaan Suomen maana, jossa eri muslimiryhmien pienimmätkin oikut huomioidaan: kouluissa annetaan tietyille muslimioppilaille vapautus mm. kuvaamataidosta ja musiikista (Frankfurter Islamkonferenz 14.6., youtube).

PS-Nuorten vaalikuvaa voi katsoa monella tapaa. Itse näen siinä varoituksen, joka liittyy kansamme tulevaisuuteen. Ihonväri ei ole siinä tärkeä, vaan se mitä on korvien välissä. Siksi olisin ottanut kuvan musliminaisista islamistisessä hijabasussa tai burkassa. Kumpiakin malleja näkee ainakin Turussa. Muslimit ovat nopeimmin lisääntyvä väestöryhmä myös Suomessa.

Kuinka käy liberaalin demokratian, kun sen kiihkeimmät vastustajat ovat enemmistönä? Esimakua voimme saada maista ja kaupungeista, joissa massamuutto ja muslimien keskittyminen tietyille alueille on muuttanut menon muhamettilaiseksi. Mitä se tietää jälkeläisillemme?

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic