Mielipiteet

Luostarisen suhteellisuusteoriasta

Hyvä Matti Luostarinen, liitit nimeni erikoiseen sukukronikkaasi (FL 6.5.) oudolla aasinsillalla. Ensin ajattelin, etten reagoi koko asiaan. Mutta kun pikkulinnut lauloivat sinun jatkaneen juttua vielä facebookissa, niin ilmoitan nyt, etten ole periaatteellista syistä siellä lainkaan mukana. Siksi minulle suunnatut viestit, mikäli niillä ei ole muita tarkoitusperiä, menevät siellä täysin harakoille.

Olet kuulemma kertonut, että levitän Forssan Lehdessä negatiivista sanomaa. Mene ja tiedä, mutta ainakin tuossa noloa Trumppia käsittelevässä jutussani moitin sen sijaan parilla lauseella Pia Kuparista kyseisestä puuhasta eli joka suuntaan sohivasta hallitukseen kohdistuneesta arvostelun sillisalaatista. Motin myös perussuomalaisten tapaa nostaa mielipiteet tutkitun tiedon veroisiksi. Moitin siitä aiemmin myös sinua, mistä pillastuen liitit minut kummalisella tavalla vanhaan TV-sarjaan Rintamäkeläiset, minkä asiayhteyttä en vieläkään ymmärrä.

Jätin silloin vastaamatta henkilöön käyvään purkaukseesi. Enkä kommentoi nytkään henkilöön liittyviä syytöksiä, mutta jatkan mielelläni keskustelua asiakysymyksistä. Olisi esimerkiksi kovin kiinnostavaa kuulla kommenttisi väitteeseeni: ”Nolo juttu, mutta populistien kansallinen poteroitumispoliitikka johtaisi lopulta kontrolloimattomaan globalisaatioon, yhtiöiden valvomiin vasallivaltioihin ja korruptoimiin nukkehallituksiin.”

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti