Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Eikö nuorilla ole sama oikeus kulkea kaupan käytävillä kuin vanhoillakin?

Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuva: Lassi Puhtimäki

Eiköhän nuorilla ole samanlainen oikeus kulkea käytävillä, jos ei aiheuta ongelmia? Ja miten he teidät tartuttaa, jos ei aivastele teitä kohti? Minä näen usein, kun mammat ja papat juoruaa kaupan sisällä käytävillä niin ettei ohi pääse.

Nuorten äiti

Lyhkäsissä moititaan nuorisoa siitä, etteivät käytä maskia Prismassa ja vaaditaan vartijoita valvomaan maskien käyttöä. Öö, mistä lähtien meillä on ollut maskipakko?

Kunhan taas mietin

Aikuiset saavat käydä kapakoissa ja halailla nousuhumalassa toisiaan. Lasten ja nuorten harrastuspaikat laitetaan kiinni.

Elämä on

FL 21.1. Vai kaikkiin Forssan kouluihin kerhot koulupäivän jatkoksi? Mihin sitten Koijärven koulu on jäänyt listalta? Eikö sitä lasketakaan kouluksi?

Ihmettelevä vanhempi

Forssa voidaan liittää kyllä Tammelaan, maksua vastaan.

De Facto

Missä Forssan isot tai pienet lumiaurat? Hävyttömän huonossa kunnossa suojatiet ja kiinteistöjen pihat? Sentti kun tulee lunta niin kyllä silloin kalustoa on liikkeellä!

Lumiaura

Olen havainnut, että ne, jotka eivät tajua puhdistaa autoaan lumesta ja jäästä, eivät myöskään tajua käyttää maskia tai käsidesiä kaupoissa! Onnetonta sakkia, niitä minäminä-ihmisiä.

Pysykää kotonanne

Forssa on kohta täysin pulassa koronan kanssa! Ensin ei testiin pääse, sitten ei mennä testiin vaan oireisina mm. apteekkiin. Ja yhä kehtaa jotkut tunkea kauppoihin ilman maskia. Joillekin on ylivoimaista pitää edes turvavälejä tai olla yskimättä ilmaan. Lopun kruunaa nämä ”aikalisän” ottajat!

HERÄTYS

Koronatesteihin hakeutumisen esteenä on ajan varauksen töykeys.

Usealta kuultu

Kaupunki voi aurata minun pihanikin talvisin, kun näytetään kaupungin auroilla omakotitalojen pihoja aurattavan.

Huonokuntoinen eläkeläinen

Perusjutut hukassa HLE (21.1.). Tuulivoiman tuntituotantominimi oli 14.1. se 221 MWh. 120 m3 jyrsinturvetta sisältää energiaa 99.4 MWh, tällöin tunnin tuotannon kattamiseen ei olisi riittänyt 2 rekkakuormaa. Päivätuotannon (7704 MWh) kattaminen olisi vaatinut tuona huonona tuulipäivänä 78 rekkakuormaa. Tuulivoiman vuosituotannon (noin 6 TWh) kattaminen vaatisi 60362 turverekkakuormaa.

TAAS TUULEE

Perjantaiaamuna keskustan päätiet aurattu todella hyvin, oli hyvä ajaa kun ei edes paikat tippunut hampaista.

Toivottavasti jatkossakin

Paikallisen yrityksen virolaisten työntekijöiden maaseutuasunnon piha tyhjenee autoista joka viikonloppu. Virossa koronatartuntoja puolta enemmän. Testeillä laivassa käy vain 10%.

Jotain tarvis tehdä

Hesarissa 22.1.”Lapsilla oikeus urheilla:harrastuskatkolla kovat seuraukset”.

Sitä ei kouluterkalla paikata.

Nyt nopeasti jäähalli ja Feeniks kiinni, kyllä ulkona lapset saa liikuntaa ketä sitä oikeesti haluaa, koronaa taas Jokioisten koulussa.

Kp

Meille maalaisille teholtaan 70-prosenttinen rokote.

Missä tasa-arvo?

Onnea 50-vuotiaalle. Hienoa, että K-Citymarket tarjoukset koskevat kaikkia jäseniä tasapuolisesti, ilman mitään muita vaatimuksia.

PAPPA VAAN

Hallituksen toimet ihan älyttömiä. Tavallisen kansan toimiin kyllä ollaan valmiita keksimään mitä kummempia rajoituksia, mutta samaan aikaan rajat vuotaa kuin seula.

TOIVOTONTA TUNAROINTIA

Kyllä elpymispaketin vastustuksella on vankka perusta (RR 13.1.). Katopa ite taloustohtoreiden keskustelu tuubista: puheenaihe 143 zombitalous.

Tosin ei-marxilainen

Verrataanko vaikka USA:han (22.1.)? Ruotsi (10 milj. as.) on virallisesti ilmoittanut 10 000 koronakuollutta x 34 (USA:n 340 milj. as.) = 340 000!

Löfven tekee trumpit

Uusimmat

Fingerpori

comic