Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kuka oikeutti kuvaamiseni?

Kuva: Petri Ojanen
Kuva: Petri Ojanen

Kenen päätöksellä Tölön alueen kerrostalojen ulko-oville on asennettu valvontakamerat? Yhtiökokouksessa asiaa ei ole käsitelty eikä asukkailta kysytty, kyse on nyt kotirauhan rikkomisesta!
Tahtomattaan valvottu

Olin Forssan torilla lauantaina klo 10 kauppiaita oli mutta asiakkaat tavallaan väärät. Kun roinaa myytävänä niin vanhukset ei tarvi enää. Nuoret ehkä mutta tori menee kiinni kun heräävät.
ILTATORI

Edellisissä vaaleissa Clinton sai enemmän ääniä. Valitettiin. Entäs Suomen suhteellinen vaalitapa?
Tasapuolistako?

Nimimerkki Yle (11.11.), Niinistön nyrkki on toiminut, vaikkei sitä muka tarvittu. Bidenin nyrkki tulee valtavan paljon myöhässä sattuneesta syystä, mutta onhan se hienoa, että tuleva presidentti ottaa tämän tosissaan ja välittää. Kyllä tätä voi vähän korostaa, toivottavasti toimii tehokkaasti.
WM

Kiitos Tammelan TK suuhygienistille Tiina Kurkikankaalle loistavasta ja ammatillisesta palvelusta.
Tyytyväinen asiakas

Kiitos Jaakko Elonheimo (FL 11.11.), teet hienoa työtä paikallisten jaksamisen eteen. Toivottavasti saatte jatkaa hyvää työtänne lähellä meitä avun tarvitsijoita.
KIITOS

Ethän aseta muovista hautakynttilää liian lähelle hautakiveä, voi vioittaa kiveä, jos kaatuu/syttyy palamaan.
Hautakynttilä

Koronatilanne alueella hyvä. Mutta. Jos jonkin sortin myyjäisiä puuhataan. Thl ja Avi suosittelevat ettei tapahtumia järjestetä. Myyjäiset, onko pakko järjestää.
Järkeä vois käyttää

Miksi koululaiset eivät käytä maskeja koulukyydeissä tai koulussa ollessaan? Entä opettajat/ muu henkilöstö koulussa? Miksi koulutaksien kuljettajat eivät käytä maskia? Onko koulut ja taksit jotenkin tartunta vapaita vyöhykkeitä?
En halua koronaa

Jos jengiytyminen johtuisi koronasta, kaikki nuoret käyttäytyisivät samalla tavalla.
Loogista

Kiitos Juri Pere ja kir:pkl nopeasta ja hyvästä palvelusta.
Sari Kaakinen

Komiasti palaa ne toistakymmentä uutta valaisinta Lamminrannan pysäköintipaikalla. Mutta ihan turhaan tähän aikaan vuodesta. Johonkin ei saada valaistusta ei vaikka olis tarve…
Kohdennus

Perussuomalaiset hyväksyivät muitta mutkitta Sipilän hallituksen ennätykselliset koulutusleikkaukset.
Pää pensaaseen(ko)

Kaunis kiitos nuorille naisille ystävällisestä palvelusta Forssan apuvälinelainaamossa. Nyt kun ihmisten kohtaaminen on harvinaisempaa, niin hetkellinen aito ystävällisyys tuntuu hyvältä.
Seija

Mitä kirkon toiminnalle on tapahtunut? Mihin me mummelit menemme, jos se loppuu vallan? Näinkö huonosti asiat on? Miksi kaikki toiminta on lopetettu? Odotan nyt vastausta, ettei tartte yötä myöten miettiä.
YKS MUMMO MUIDEN PUOLESTA

Olisipa enemmän Kaarina Peuraniemen kaltaisia viisaita, oivaltavia, loistavan tunneälyn omaavia ihmisiä! Monet asiat olisivat paljon paremmin. Kiitos erinomaisesta huomiosta ja kirjoituksesta (FL 12.11.) jälleen kerran.
Seuraavaa odotteleva nainen

Lyhyissä on väite Bidenista ja youtube-osoite, jossa on todiste (JJ 12.11.). Esim. muistihäiriöisellä vanhuksella luvut heittävät toistuvasti kuperkeikkaa. Biden on aiemmin väittänyt Trumpin koronapolitiikan tappaneen 120 ja 200 miljoonaa amerikkalaista. Viimeksi puheessa kansakunnalle uhreja oli ”230 miljoonaa tuhatta” (youtube, zeducation election update, 4 minuutin kohdalla).
Katteleppa ite

Kiitos, Jyrki Jokinen asiallisesta kirjoituksesta (FL 12.11.). Ainaiset kapea-alaiset, kaunaiset viestit Lyhyiden osastossa surettavat. Toistuva ”englannin” käyttely tuottaa vain myötähäpeää.
Sisältöä seuraava

Paljon suuria risuja Letkun Pirtin konsertin järjestäjille tälläisenä korona-aikana. Nyt kaikkien pitäisi noudattaa suurta varovaisuutta ja pysytellä pienissä joukoissa. Eihän tämä lopu koskaan, jos emme ota itseämme jokainen niskasta kiinni.
KATSOKAA PEILIIN

Uusimmat

Fingerpori

comic