Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Tuliko äänestettyä väärin vai missä vika?!

Kuvituskuva. KUVA: Lassi Puhtimäki

Pitäisikö aluevaalit olla ns. Ei poliittiset? Mielestäni kyllä. Näin voitaisiin saada jotain hyvää aikaankin, ettei taas mentäisi vanhoillisten poliittisten taustojen/ tapojen taakse ja jankutetaan niitä. Pitäis ajatella aivan uusilla ajatuksilla tulevaisuutta ja jättää taakse vanhat poliittiset aatteet. Taas alkaa turhanpäiväinen ”nenienkiillotus” ja samojen asioiden toistaminen ketä missäkin foorumissa. Minä ja me sitä ja tätä…

Jaakko kari

Alkaako nyt Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän terveys- ja pelastuspalvelujen alasajo?

EI YHTÄÄN PUOLUSTAJAA PÄÄTTÄMÄSSÄ

Hienoa, että saatiin aluevaltuustoon ainakin yksi edustaja täältäpäin, kuka on meidän puolella! Kaikista ei tod. voi sanoa samaa!

ÄÄNESTÄJÄT KUUTAMOLLA

Näistäkö aluevaalituloksista alkaa pienempien kuntien alasajo, hyvin äänestetty!

Kuntalainen

Aluevaaleissa ei puolueilla ole mitään tekemistä! Jos keskusta on vallassa ja kommunistin talo palaa, ei mennä sammuttamaan, häh?

Ihmistä tarvitaan

Eipä taida Kaukjärven erikoiskokeita saada lopetettua lakeihin vedoten. Mutta jos mennään porukalla pilkille! Jännä muuten, että alkuasukkaat ei kestä kesällä sitä, jos järvellä nätisti vetouistelee pienellä polttomoottorilla, märistään luontoarvoista ja metelistä. Talvella si ei ookkaan mitään väliä. Paljonko mahtaa rallikalusto tiputtaa nesteitä ja öljyjä jäälle.

Mikko Suomi

Nimimerkeille #muuten ja eke (22.1.), ei Forssa ollut mikään oikea vaihtoehto uudelle HK:n laitokselle, jotkut näyttävät vaan saaneen sieluunsa vamman ko. asiasta. Siipikarjakeskittymät ovat Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa, siksi siis meni Raumalle.

#tai muuten mitä

Paljon kiitoksia ja sydämiä Vieremäntie 117 talon asukkaille, jotka piditte huolta minusta, kun makasin jäisellä tiellä, nilkka murtuneena, odottaen ambulanssia. Etenkin sinulle, joka toit tyynyn ja peiton avuksi kylmää vastaan!

<3 -naapurin mummo

Päivä on joulusta pidentynyt 1,5 tuntia, kohti valoa, kesähelteitä ja kesän vehreyttä ollaan menossa, asennoidutaan positiivisesti jos suinkin mahdollista, eli etsitään niitä pieniä ilon aiheita, murheita on, ainakin kun seuraa yleistä kirjoittelua.

Kevättä kohti

Jos ei pauku Paavalina eikä kylmä Kynttilänä, niin ei kelpoa kesästä.

Mummolta opittua

Ystävän Kammarin ikkunalla ihana pehmopingunäyttely.

Minimerkki piristi mieltä, kiitos!

Ei anonyymissä rekryssa Forssassa nimellä tai sukupuolella ole väliä, puoluekirja pitää näkyä.

SP

Uusi suuri koulu olisi pitänyt rakentaa asutuksen keskelle. Tai paikkaan, jossa olisi ollut mahdollisuus rakentaa uusia omakotitaloja ja rivitaloasutusta. Tuo tontti olisi sopinut Fazerin käyttöön.

Y2Y

Mikä lottovoitto Koskenniskan ostajalle! Kerrostalo pienen helsinkiläiskaksion hinnalla!

AKSU

Tuskin olin ainoa, joka ei saanut postia, mikä on äänestyspaikkani virallisena äänestyspäivänä. Joten en lähtenyt sitä ”etsimään”.

Ennakkoäänillä vain merkitystä

Mitä se sinua raavittaa takapuolesta, jos joku kirjoittelee vaikka koko elämäntarinansa kaikkiin facebookin puskaradioihin (21.1.)? Kyllä pitää ihmisillä olla tekemistä. Poista facebook, jos se on niin kamala paikka. Tai vaihtoehtoisesti opettele pitämään huoli omista asioistasi.

FB

Annettaisi nyt hoitajille työrauha, kaikki turhat siirrot pois, keskittyminen perustyöhön, pidetään korona kaukana vanhuksissa. Ei sitten tarvitsisi johtajiston lehden palstoilla selitellä hoidon laadun ja saatavuuden romahtamista entisestään. Johtavien elimien, yhtymähallituksen tai kokouksen pitäisi jo puuttua. Ja lisää päälliköitä vaan haetaan…

Tuo sote järkeä tänne

Hykyllä on isona ongelmana hoitohenkilökunnan lähteminen ja uusien työntekijöiden saaminen. Vallankäyttö on johtamisen työväline ja työhyvinvoinnin luomisesta tai edes ylläpidosta ei ole tietoakaan. Ja nämä ovat olleet ongelmana jo useamman vuoden ajan.

Haloo Hykyn hallitus, herätkää

Priorisointia nyt sitten asumispalveluihin ja hoitajien kierrätykset pois. Hyvä hoito edellyttää asiakkaiden ja omaisten syvällisempää tuntemista.

Johtajat itse kunnon töihin

Rokottamisen vastustajat ovat oikeassa. Jos ketään ei olisi rokotettu, me vanhat tarpeettomat kääkät olisimme kuolleet ja ilmaston lämpeneminen olisi pysähtynyt.

ÖRKKI

Asko Nummela (FL 23.1.), miten selität ne sadat rokottamattomat, jotka ovat vallanneet teho-osastot

Kysyn vaan

Naisten jääkiekkojoukkeen valmentaja näytti, kuka on pomo?? Valitsi toiseks parhaan veskarin.

ASA

Huittisissa rekka kaatui huonojen sääolosuhteiden vuoksi (FL 21.1.). Kun henkilöauto ajaa ojaan, syynä on liian suuri tilannenopeus.

Amatööriautoilija

Parasta aamulla on kuppi kahvia ja Forssan Lehti. Lehtikin on parantunut. Entistä enemmän luettavaa.

Lukija

Milloin Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan johto on siirtynyt presidentiltä ja valtioneuvostolta pääministerille?

Menikö jotain ohi?

Vain Nato-kiihkoilijat veti herneen nenään pääministerin kommenteista. Valtaosa kansasta (pois lukien iltap.lehtien toimittajat) on samaa mieltä Marinin kanssa. Ei kumarrella itään eikä länteen!

Hyvä Sanna prkl!!

On muuten Sokoksen kassa ei Prisman (22.1.), josta noustu arvostettuun asemaan.

Kassa

Nim.1956 (FL 21.1.). Kirjoitus osui ihan naulan kantaan.

Toinen -56

Kyllä trukkikuski yhtä hyvin käy kuin korkeakoulutetutkin, jos älyä ja yhteistyökykyä löytyy, työtä vieroksuvat eivät kuulu edes ehdokkaiksi!

Äänestin

Nimimerkille ”Polttoaineen hinta” (22.1.). Polttoaineellahan ne ambulanssitkin kulkevat niin sanotulla hyvinvointialueella, samoin muutkin potilaat ja hoitajat.

Kustannukset veroista

Nm:lle Polttoaineen hinta 22.1. Perussuomalaiset ovatkin askeleen edellä muita. Eiköhän tarkoituksena ole, että polttoaineiden hinnankorottajat saadaan pois päättämästä, koska ne samat tyypit nostavat myös sote-maksuja. Katotaas vaan.

Miettikää asioita

En hyväksy laskuihini NATOn jäsenyyttä>jäsenmaksuja. Nyt jo maksamme varakkaampien valitsemia turhia EU-maksuja. Olemme edelleen kaukana Keski-Euroopasta, johon EU-avustuksia maksettaneen eniten. ”Jäsenmaksut kotikonnuille”!

EMP

YLE:n vaalilähetyksen vetäjä Matti Rönkä oli todella törkeän asenteellinen perussuomalaisia kohtaan.

Journalismi hukassa

Merkelin jälki Saksan politiikassa näkyy selvästi.

Tykit

Uusimmat

Fingerpori

comic