Mielipiteet

Maakuntauudistus tulee, haluamme tai emme – Meidän pitää huolehtia, että tarvittaessa pääsemme Hämeenlinnaan nopeasti ja hoito alkaa saman tien

Keskittyykö hoito Hämeenlinnan keskussairaalaan, tulevaan Assiin? Kuva: Esko Tuovinen
Keskittyykö hoito Hämeenlinnan keskussairaalaan, tulevaan Assiin? Kuva: Esko Tuovinen

Pahalta näyttää, mutta totta se on. Oikeastaan ison muutoskoneiston työ on jo alkanut, kun edustajaehdokkaita parhaillaan valitaan ja pian alkaa ankara vaalityö parhaimman edustuston saamiseksi asioista päättämään. Tulevissa vaaleissa katsotaan, mikä puolue saa enemmistön, ja se tulos saattaa olla ihan yllättäväkin. Spekuloiminen on nyt turhaa, sillä vaalit näyttävät kansan tahdon ja vähemmistön on tyydyttävä enemmistön päätöksiin.

On ihan selvää, että sairaalat Hämeenlinnan seudulla ovat niitä, joissa meitä tulevaisuudessa tutkitaan ja hoidetaan. Meidän pitää vain huolehtia, että tarvittaessa pääsemme sinne nopeasti ja hoito alkaa saman tien.

Olen viime päivinä ollut hoidon tarvitsija ja saanut havaita, että lääkärit ovat Forssan seudulta vähentyneet tai kokonaan kadonneet minulta ulottumattomiin. Mutta ei siitä enempää. Tunnen itseni vielä elinkelpoiseksi ja toivottavasti tuntevat kaikki muutkin, jotka olisivat lääkärin palveluja tarvinneet. Hoitoja ja synnytyslaitosten palveluja tullaan jatkossakin tarvitsemaan ja tärkeä toivomus olisi, että ne sujuisivat sutjakasti myös tulevaisuudessa.

Uusimmat

Fingerpori

comic