Mielipiteet

Makasiini?

Paikallis-TV avasi toimintansa tunteita kuohuttaneen Makasiinin tulevaisuudesta. Paneeliin oli kutsuttu alueen omistaja ja kolme Makasiinin säilyttämisen kannattajaa. Omistaja kertoi oman näkemyksensä ja toi esille talousluvut, jotka todella olivat karmeaa kuultavaa. Kannattajat jauhoivat historiaa, kävivät Euroopan esimerkeissä, eivät esittäneet mitään toteuttamiskelpoista ratkaisua ja yksi kolmesta kannattajasta haukkui kaikki Forssan päättäjät. Liikuttavan yksimielisiä kaikki olivat tärkeimmästä tekijästä, mistä rahat tulevat valtuutettujen päätöksen toteuttamiseksi.

Alueen omistaja on jo aikoja sitten ilmoittanut, että hänen yrityksellään ei ole rahaa. Makasiinin säilyttämisen kannattajat eivät ole esittäneet mitään, vaan ilmeisesti tukeutuvat veronmaksajien rahoitukseen.

Ehdotan TV:lle uutta paneelia, jossa on mukana valtuutettuja, rakentajan kaavamuutoshakemuksen kannattajia ja vastustajia samassa suhteessa. Nämä veronmaksajien edustajat, valtuutetut, sitten kertovat, millä perusteilla he päätyivät omaan äänestyspäätökseen.

Näin yksi säilyttämisen kannattaja ja veronmaksajat saisivat kaipaamansa tietoa seuraavien vaalien äänestyspäätökseen.

Yhteenvetona nykytilanteeseen voi todeta, että valtuutetuilla on raskaita päätöksiä edessään ja mielenkiintoista seurata, onko tärkeämpää investoida historiaan vai tulevaisuuteen. Nopeita päätöksiä on pakolla edessä mm. yöpäivystys / lasten koulutus / vanhustenhoito yms.

Ellei ehdottamaani uutta paneelia saada aikaiseksi, niin odotan ja uskon, että kaikki veronmaksajat odottavat makasiinin säilyttämisen puolesta äänestäneiltä valtuutetuilta perusteitaan ja rahoitusratkaisujaan tänne mediaan.

Uusimmat

Fingerpori

comic