Mielipiteet

Makasiinin tulevaisuus?

Makasiinin kohtalo askarruttaa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Makasiinin kohtalo askarruttaa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Vanhan rakennuksen tulevaisuus meni synkäksi. Liiketoiminnallinen toimenpide omistajalta on taloudellinen suunnitelma, jonka lopputuleman aavistaa ja se saattaa jättää historiallisen monumentin veronmaksajille? Toisaalta nyt olisi makasiinin säilyttämisen kannattajilla erinomainen tilaisuus ostaa ko. alue perustaa siihen yritystoimintaa, joka tuottaa rahaa ovista ja ikkunoista, kuten kannattajat fantasioissaan tämän median välityksellä lauloivat.

Valtuutettujen tehtävä on hoitaa, että veronmaksajilta ei kulu senttiäkään ko. kohteeseen, sillä Forssassa on Kehräämö/ Kutomo-kompleksit, joissa on vapaata tilaa vaikka lampaille talleiksi. Kaupungin taholta on kerrottu, että näitä subventoidaan jo miljoonilla, joten punatiilet ovat arvokkaita veronmaksajille, sekä todettu, että jos Renor meneekin konkkaan niin, miten sitten edetään…

Herää kysymys, onko Forssan järkevämpi ”kerätä” vanhoja rakennuksia vai tehdä moderneja asuntoja, joihin riittää tulijoita. Eikö olisi tärkeää, että täällä on hienoja uusia asuntoja, sillä kasvukolmion keskipisteeseen riittää tulijoita? Tavoite pitää olla, että täällä on hyviä asuntoja, jotka houkuttelevat TÄNNE LISÄÄ VÄKEÄ ja verotuloja, joita tarvitaan.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic