Mielipiteet

Matkaparkki Forssaanko? Tarvetta olisi käyttää verorahoja muualle

Haisonaukeella olisi myös matkaparkille tilaa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Haisonaukeella olisi myös matkaparkille tilaa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ei kai nyt sentään. Jätetään nämä haaveet pölyttymään ja hyväksytään tosiasiat. Montako asuntoautoa piipahti viime kesänä kaupungissa? Ei edes 10-tiellä juurikaan näkynyt kyseisiä autoja liikkuvan. Taitanee painaa hanaa, kun näkevät muumilaaksomme horisontista pilkistävän.

Verrokkina esimerkiksi Tammelan leirintäalue, jossa koko kesä oli hyvinkin rauhallista ja sai valita mieluisan parkkipaikan.

Myös ihmetystä herättää tuo Lamminrannan asfaltoitu, hyvin valaistu parkkipaikka, jossa peräti viisi liikennemerkkiä opastamassa parkkeerausta… vaikkakin on ruutumerkinnät maalattuna luotisuorassa. Niin se on, että kun yrittää hyvää tehdä, niin priimaa pukkaa ja kun verorahoja on käytettävissä niin käytettävä ne on.

Jos matkaparkki olisi välttämättä saatava, paikkakin on jo valmiina kaksi kilometriä Turun suuntaan, johon mahtunee satoja autoja ja palvelut ovat 24 h molemmin puolin risteystä.

Aiheellista olisi saada lasten koulumatkat turvatuksi pimeyden keskellä ja suunnata verotuloja toimiviin pyöräilyreitteihin.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic