Mielipiteet

Mielipide: Arvoisa Presidentti – Teitte kovan luokan teon Suomen kansan turvallisuuden takaamiseksi

Presidentti Sauli Niinistö on edustanut Suomea toimeliaasti. Kuva: Jose Luis Magana/ Lehtikuva
Presidentti Sauli Niinistö on edustanut Suomea toimeliaasti. Kuva: Jose Luis Magana/ Lehtikuva Lehtikuva/Jose Luis Magana/ Lehtikuva

Teidän työskentelynne Suomen kansan turvallisuuden takaamiseksi on kovan luokan teko, joka on jäävä historiankirjoihin vertaansa vailla olevana sitten Paasikivi–Kekkosen linjan ja johti myös Ruotsin jättämään Natoon liittymishakemuksensa yhdessä Suomen kanssa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ansainnee myös hänkin kiitoksen sanan, sillä ilman hänen Ukrainaan kohdistuvaa tuhoamissotaa Suomi ja Suomen kansa ei ehkä olisi koskaan herännyt Venäjän hallinnon tosiasioiden vääristelyihin, valheisiin ja naapurimaiden turvallisuuden uhkailuista puhumattakaan.

Turkin presidentti Recep Erdogan on kääntänyt takkinsa ilmoittamalla, että hän ei tule hyväksymään Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenhakemuksia eikä näiden maiden kannata kai Turkkiin diplomaatteja lähetellä hakemaan muutosta hänen kantaansa…

Presidentti Erdoganin muuttuneen kannan taustalla taitaakin olla itse presidentti Vladimir Putin, joka Uralin kätköistä kaivamiensa kultaharkkojen kanssa vaikutti Erdoganin kannan muutokseen, mikä on tunnettu venäläinen poliittinen korruptiotoimi ”näin kavereiden kesken”!

Kiitos paljon Presidentti Sauli Niinistö motolla ”vain muutos on pysyvää!”

Uusimmat

Fingerpori

comic