Mielipiteet

Mielipide: Juhannuksena riittää puhuttavaa viikonvaihteen uutispommeista ja vähän muustakin

Koripalloilija Tuukka Kotti ideoi Heittohulinat -tempauksen, jonka ideana oli vapaaheittojen heittäminen 24 tunnin ajan. Vapaaheittojen lisäksi tempauksessa pelattiin myös katukorista. Kuva: Lassi Puhtim�ki

Suomen suurin puolue julkisti juhannusviikon aluksi suuren uutispommin, joita ovat seksuaalinen häirintä taikka bensiinin hinnan nousu.

Uutinen on varma juhannustulien keskustelujen aloitusaihe tulevaksi aattoillaksi. Jos juhannusaaton keskusteluja ei ilman ensimmäistä ryyppyä meinata saada alkamaan, niin varmasti alkaa kun joku mainitsee nuoren naisen häirinnän, taikka bensiinin hinnan nousun.

Tämä on maanantaiaamun ensimmäinen uutinen ja keskustelun aihe satavarmasti ajankohtainen vielä juhannuksenakin, jonka julkitulon aamulla varmistivat kokoomuspomot Orpo ja Heinonen.

Pääministerin kieltäytyminen pressan vaalien ehdokaana olemisesta ja Fjäderin lopettaminen kesken kauden oli vasta uutinen numero kolme.

Kyllä Forssan kaksipäiväiset Heinämessutkin keskustelua aiheuttavat koko viikoksi siinä mielessä, että koko ensimmäisen päivän satoi vettä ja toisena päivänä kävi yli 15 000 kävijää.

Juhlat menestyi vaikka sinne emme itse päässeetkän huonon terveyden takia osallistumaan.

Kuitenkin Forssan Lehden toimitus ja mainostoimisto piti meidät messutapahtumista ja muista uutisista hyvin ajan tasalla. Kyllä kaksipäiväisestä koripallohuumaa sisältävästä tapahtumasta varmaan ainakin Tv – uutisissa olisi voinut mainita ja olisi varmaan mainittukin, jos vain joku olisi sinne hoksannut tietoa ja kuvia lähettää.

Toivon kohtuullista käyttäytymistä ja auringonpaistetta kaikille juhannusjuhlijoille!

Uusimmat

Fingerpori

comic