Mielipiteet

Mielipide: Kävele sisään -rokotus Forssassa, olikohan jo loppu koronaromuskalle?

Kuva: Tapio Tuomela /FL

Kerrankin ajoissa, ajattelin kun lähdin koronarokotukseen 6.8. vettä juimi taivaan täydeltä. Vaikka lähes tuntia ennen määräaikaa lähdin, niin parikymmentä taattoa jo odotti terveyskeskuksen oven edessä. Olivat (niin kuin ikäihmisillä tapana on) odottaneet jo toista tuntia.

Siinä seistessäni näin, että jono oli venynyt jo lähes sairaalaan asti. Vettä alkoi sataa kuin Esterin sieltä. Suomen kesä oli otillaan. Sontikalla oli käyttöä niillä kenellä oli sattunut mukaan. Hyvällä ystävälläni Hempalla oli oma sontsa jäänyt kotiin. Sanoi, että harvemmin pääsee näin lähelle vaimoa.

Viittä vaille ysiä kaunis leini leidi avasi uksen. Etuilijat rynnivät luukusta. Piikkikammoiset perässä.

Nimi, sos.tunnus, kerta. Tietokone tilttasi. Tämäkin vielä. Parin minuutin päästä kone alkoi vörkkiä. Ei muuta kuin laamapaidan hiha ylös.

Pisto oli pienempi kuin hyttysen pisto. Hoitsu sanoi, että tällä kerralla annetaan vain puoli annosta tinktuuraa. Säästetään nuoremmille ettei lopu kesken.

Meistä senoreista ei niin suurta lukua, ajattelin.

Kuulin, että hoitsut päivän päätteeksi olivat keskustelleet rokotusaineen määrästä toisiltaan.

Montako sinulla on jäljellä? 3 vastasi toinen ja 1 vastasi toinen. En tiedä saivatko kaikki vai joutuivatko odottamaan seuraavaa satsia tänne peräkylälle.

Lieneekö tämä koronaromuska viimein jo taputeltu vai odotellaanko seuraraavaksi apinarokkoa. Se nyt tästä vielä puuttuisi.

Uusimmat

Fingerpori

comic