Mielipiteet

Mielipide: Mahdollisuus Mäkkäriin – Ketjun pitäisi rantautua myös Forssaan

McDonald's pyrki Forssaan 1990-luvulla, mutta hanke tuli torpatuksi. Kuva: Seppo Pessinen
McDonald's pyrki Forssaan 1990-luvulla, mutta hanke tuli torpatuksi. Kuva: Seppo Pessinen

Asia on nyt, ja aina ollutkin niin, että Forssaan tarvittaisiin McDonald’s. Ketju on todella suosittu ja levittäytynyt ympäri Suomea, joten miksei ketju voisi rantautua myös Forssaan?

Mielestäni Forssan nykyiset ravintolaketjut ovat jo käyneet tylsiksi ja uusi tuttavuus olisi hyvin tervetullut. En myöskään tunne yhtäkään forssalaista, joka olisi McDonald’sin tuloa vastaan. Eikö sinullakin McDonald’sin mainoksen nähtyäsi tule himo maistaa kyseistä tuotetta, mutta pitkän välimatkan takia et päätä lähteä?

Aihe on varsinkin nuorison kesken varsin suosittu, ja ravintola tarjoaisi työpaikkoja monen ikäisille. Pelkän purilaisen takia ei myöskään tarvitsisi lähteä kauas käyttäen moottorikäyttöistä ajoneuvoa. Toki se veisi rahaa ja tarvitsisi tilan, mutta aivan varmasti maksaisi itsensä takaisin ja olisi vaivan arvoinen sekä toisi iloa Forssan alueella asuville.

Joten omana sekä usean muun Forssan lähipiirissä asuvien toiveena olisi, että McDonald’sin perustamista Forssaan mietittäisiin vakavasti.

Uusimmat

Fingerpori

comic