Mielipiteet

Mielipide: Onko väkivalta lisääntymässä Forssassa?

Kirjoittaja haluaa väkivallattoman kotikaupungin. Kuva: Tapio Tuomela

Juuri viime viikonlopun lauantaina 27.8. Forssassa vallitsi niin sanottu ”villi yö” kun kaksi isoa kärhämää nähtiin ensin yökerho Statuksessa ja sen jälkeen pizzeria Malin edustalla. Ikävää, että kärhämiä syntyy, ja riidat menevät väkivalt ai siksi, kun mukaan lisätään alkoholia, ei sille voi minkään.

Onko väkivalta lisääntymässä Forssassa? Pitääkö olla varovaisempi, kun liikkuu Forssan viikonloppuyössä? Mikä ihmisiä vaivaa, kun he purkavat omia tunteitaan lyömällä jotain toista. Itsekin olen viikonloppuyön kävijä, itse en ole ollut itseäni uhkaavissa tilanteista, mutta mielessäni on ne ihmiset, jotka ovat saaneet turpaan, kun olivat väärässä paikkaa väärään aikaan.

Jos kaveriporukassa on ollut hieman draamaa, miksei vakavempaakin sellaista, tähän kun lisätään alkoholi niin soppa on jo valmis. Tai väkivalta voi motivoida kostamaan jota kuta, ansionsa mukaan vai mitä? Asiat pitäisi ratketa puhumalla, väkivallan ei saisi olla sillä listalla ollenkaan, itsepuolustus miinustetaan tästä.

Haluaisin kotipaikan, jossa kaikilla olisi mukava ja turvallinen olla myös noina viikonloppuöinä. Miten tämän saisi päätettyä, pitäisikö TEIDÄN rauhoittua hieman?

Uusimmat

Fingerpori

comic