Mielipiteet

Mielipide: Palautetta "järkivihreälle" Forssan kaupungille – Miksi puistoon on istutettu roskaavia puita?!

Kuvassa kyseiset puut. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kuvassa kyseiset puut. Kuva: Lassi Puhtimäki

Asumme Vieremässä omakotitalossa Ystävyydenpuiston vieressä. Harminamme on puistoon istutettujen puiden aiheuttama sekasotku. En tiedä, mitä puita ne ovat, mutta niihin tulee syksyllä ”kukinnon” jälkeen valtavat määrät ns ”lisuja”. Ne pysyvät koko talven puissa ja tuulella ja varsinkin myrskyllä ne lentelevät pitkin pihoja. Ja mikä pahinta, ne tukkivat rännit ja tarttuvat kaikkeen.

Olemme ottaneet yhteyttä sähköpostitse kaupungin puutarhaosastolle ja itse puutarhuriin ja vaatineet, että niille on tehtävä jotain Yhteyttä ei ole otettu. Hyviin tapoihin mielestäni kuuluu, että vastataan sähköpostiin.

Tänä keväänäkin olen harjannut ”lisut” harva se päivä talon edustalta olevalta kivetykseltä ja eikös seuraavana päivänä sama juttu, täynnä lisuja. Nurmikkoa en ole jaksanut haravoida, kun näyttää olevan puissa vaikka kuinka paljon vielä niitä jäljellä. Ajattelinkin, että tilaan jonkun haravoimaan ja laitan laskun kaupungille.

”Järkivihreys” on näköjään järjen köyhyyttä, tilalle voisi istuttaa kapeita kuusia jos jotain täytyy laittaa, olisivat vihreitä kesällä ja talvella.

Uusimmat

Fingerpori

comic