Mielipiteet

Mielipide: Posti toimii yhtä omavaltaisesti kuin Putin – Yhtiö voi kääntää tilauksen toimitusosoitteesta kotiosoitteeseen

Postipaketin jako askarruttaa. Kuva: Petri Ojanen
Postipaketin jako askarruttaa. Kuva: Petri Ojanen

Olin tilannut erään tuotteen yhtiöstä XXX, joka sijaitsee paikkakunnalla YYY, toimitusosoitteeni ZZZ, joka on mökkiosoitteeni.

Sain tilaamastani yhtiöstä tilausvahvistuksen, jossa osoitteena oli tämä mökkini toimitusosoite ZZZ. Odottelin pakettia sen ajan, jonka nykyään yleensä Postin toimitus kestää tulla!

Sain sitten ilmoituksen, että pakettini on tullut perille! JEE! Mutta… Kas kummaa se oli tullut kotiosoitteseeni KKK, joka sijaitse todella kaukana mökkiosoitteestani! No sinnehän se paketti sitten jäi väärään R-kioskiin.

Kuinka on mahdollista, että Posti ent Itella sitä ennen kai Suomen Posti, saa mielivaltaisesti jakaa pakettini aivan väärään osoitteeseen, mihin olin sen tilannut ja yhtiö lähettänyt?

Liikun paljon ympäri Suomea, majoittuen joskus pitkäksikin aikaa toisille paikkakunnille, HHH, JJJ, OOO. Jos siis tilaan jotain johonkin muuhun osoitteeseen kuin kotiositteeseeni, niin Posti Putinin lailla saa kääntää tämän tilaukseni kotiosoitteseeni! Eihän tämä voi olla mahdollista.

Tästä lähtien pyrin välttämään kaikissa tilauksissani Postin palveluita. Ja hyvät siskot ja veljet olkaa tästä lähtien tarkkoina, kenen kuljetuspalveluita käytätte.

Jos kaikki perustuu Oma Postin puhelinnumero-häslinkiin, niin se ei ole mikään puolustus Postila, paitsi siltä osin, että se näyttää todella olevan häslinki.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic