Mielipiteet

Mielipide: Tulkaa osoittamaan mieltänne Talsoilan koulun puolesta – Kerrotaan valtuustolle, että haluamme säilyttää koulumme sekä alueemme vetovoiman

Talsoilan koulun kohtaloa punnitaan maanantaina. Kuva: Lassi Puhtimäki
Talsoilan koulun kohtaloa punnitaan maanantaina. Kuva: Lassi Puhtimäki

Asutko Paavolassa, Kaikulassa tai jossain Talsoilan koulupiirin alueella?

Aikanaan kun itselläni oli aika muuttaa paikkakunnalle, jossa lapseni kävisivät koulunsa, muutin Forssaan vain Talsoilan koulun takia. Jos Talsoilan koulua ei olisi ollut, olisin luultavammin muuttanut naapurikuntaan. Talsoilan koululla on hyvä maine ja se on monelle lapsiperheelle tärkeä vetovoimatekijä.

Jos Talsoilan koulu lakkautetaan, koko koulupiirin alueen kiinnostus katoaa lapsiperheiden silmissä ja kiinteistöjen arvot laskevat huomattavasti.

Siis vaikka sinulla ei olisi lapsia etkä välittäisi lapsista, Talsoilan koulun lakkautus vaikuttaa sinuun jos omistat asunnon alueelta.

Tule sinäkin osoittamaan kanssani mieltä Talsoilan koulun puolesta maanantaina 4.4. klo 16.45 alkaen Forssan kaupungintalon edustalle.

Kerrotaan päättäjille että haluamme säilyttää asuinalueemme elinvoimaisena. On aika näyttää että tulevaisuus on meille tärkeä.

Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle että kouluverkkoa tarkastellaan vuonna 2025. Näin Talsoilan koulun kohtalo jäisi avoimeksi. Valtuusto on valtuusto ja voi edelleen päättää mitä vain, kuten lakkautuksen vuonna 2023. Nyt ei ole aika tuudittautua luottamukseen, vaan nähdä oman toiminnan tärkeys.

Nyt on entistäkin tärkeämpää liittyä mielenosoitukseen Talsoilan koulun puolesta. Kerrotaan valtuustolle, että haluamme säilyttää koulumme sekä alueemme vetovoiman. Kerrotaan, että kannatamme kaupunginhallituksen hyvää esitystä. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän meitä toivottavasti kuunnellaan

Uusimmat

Fingerpori

comic