Mielipiteet

Nyt on ison kiitoksen paikka!

Kävely ja kaikki muu liikunta tekee hyvää selälle. Kuva: Seppo Pessinen
Liikkuminen kannattaa. Kuva: Seppo Pessinen

Kiitos kuuluu heille, jotka ovat sen ansainneet, ja nyt on ison kiitoksen paikka koskien nimeämätöntä polkua Kyyrän tieltä alas Härkälän kartanon kaarisillalle. Se on nyt valmistunut valaistuksineen ja sepelöinteineen päivineen.

Työt on tehty erittäin suurella ammattitaidolla maanrakennusmestari Jyrki Rinta-Paavolan johdolla ja valvonnassa, mistä aloitteen tekijänä sekä entisenä maa- ja vesirakentajana olen todella ylpeä ja jopa otettu toteamalla omalta osaltani: ”Kyllä Somerolla myös osataan….jos vain halutaan!”

Kiitos kuuluu myös Someron seurakunnalle. Seurakunnan hallintopäällikön näyttäessä vihreätä valoa kysymykseeni; ”josko osittain seurakunnan mailla kulkevan polun kunnostaminen liikuntaa harrastavien hyödyksi ja iloksi onnistuisi?” Ja onnistuihan se!

Kiitos kuuluu myös tekniselle johtajalle Marko Mäkiselle, joka saattoi työt käyntiin aikataulullisesti nopeaan tahtiin, mikä ei ole kovinkaan yleistä kaupunkien hallinnollisissa katakombeissa.

Kiitos kuuluu myös teille hyvät somerolaiset, jotka olette minua tukeneet hankkeen toteuttamiseksi ja eritoten lääkäri Teuvo Jokiselle, joka muistuttaa muistuttamisesta päästyään; ”liikkukaa, liikkukaa ja liikkukaa, niin säästytte monilta liikunta- ja tukielinvaivoilta sydän- ja verisuonivaivoista puhumattakaan”. Yhdyn Teuvon neuvoon: ”Liikkukaa, sillä nyt on ilmaiset ja asialliset puitteet ihan kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä!”

Raimo Rönkkö
Tosi ylpeä meidän somerolainen

Uusimmat

Fingerpori

comic