Mielipiteet

Oikein ja Wäärin

Hyvä mielipidekirjoitus saa aikaan ajattelemista. Asiaakin pitää olla ainakin siteeksi. Keijo Wäärin työtä käsittelevä kirjoitus sisälsi monta asiaa ja sai myös ajattelemaan. Lainaan hänen lainaustaan: ” Työ ei ole sitä mitä teet elääksesi. Työ on sitä mitä teet elämälläsi.”

Kaikki työ on arvokasta. Kaikki eivät voi päättää, mitä työtä saa tai voi tehdä. Elämä on paljon suurempi asia kuin työ. Työelämä tarvitsee yrittäjiä, johtajia, pikkupäällikköjä, tekijöitä ja myös niitä jotka auttavat muita onnistumaan – kouluttajia, konsultteja ja kokeneita konkareita ja seniorikansalaisia.

 

Forssan seudulla on muutama suuri yritys, paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Mielestäni yrityksen koolla ei ole merkitystä yrittäjyyden asenteen suhteen. Työhyvinvointimittauksiakin tehneenä voin kiteyttää työhyvinvoinnin ja menestyksen samaan sarjaan. Ilman toista ei ole toista.

Entisenä lääkealan ammattilaisena totean myös, ettei yksinkertaisia reseptejä ole. On oikeita lääkkeitä oikein tehtyihin diagnooseihin. Kaikkiin tauteihin ei vieläkään ole toimivaa lääkettä.

”Kirjanpito” on tärkeä työkalu, joka auttaa tekemään oikeita päätöksiä. Päätöksenteko kuitenkin ratkaisee.

Päätöksenteko lähestyy myös eduskunta- ja eurovaalien myötä. Niissä päätetään myös TYÖN tulevaisuudesta. Valitkaamme tulevat päättäjät viisaasti. Edustajiksi ei kannata valita niitä, jotka ajattelevat, mitä omalla elämällään tekevät, vaan niitä jotka ajattelevat, mitä tekevät muiden elämällä ja elämälle!

 

Antti Niemi

Uusimmat

Fingerpori

comic