Mielipiteet

Oma tupa oma lupa

Kiitos palautteesta Jyrki Jokiselle (FL 30.9.) ja ennen kaikkea Forssan Lehdelle, joka julkaisee valtavirrasta poikkeavia juttujani. Koska Suomessa on aika vähän Merkelin aloittaman holtittoman maahanmuuton ja islamin kritiikkiä, ovat lähteeni usein ulkolaisia julkaisuja, jotka ovat kuitenkin kaikkien tarkistettavissa.

On totta, että kannatan kansallisvaltioiden säilyttämistä itsenäisinä (kansallismielisyys) ja rajojen valvontaa etenkin henkilöliikenteessä. Entisenä saksanopettajana tunnen kansallissosialismin (Hitler) ja reaalisosialismin (DDR) vaarat. Saksassa heiluu nykyään herkästi natsinuija (Nazikeule) juuri maahanmuutosta keskusteltaessa. Herkässä se on meilläkin.

Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti ylivoimaisesti kallein tapa auttaa, on tuoda kehitysmaiden ihmiset ideologioineen meille. Laskisin tosiaan Tornion puomin alas ja päästäisin tulijat vain vaadittavien henkilöpapereiden kanssa maahamme. EU:n tuomioistuin totesi v. 2017, että toiminta olisi Dublin-sopimuksen mukainen. Liityimme kaupan edistämistä ajavaan EU:hun ja nyt olemme jäsenenä naimaikäisten muslimimiesten pakkosijoitusunionissa.

Joka kolmas lapsi maailmassa syntyy muslimiperheeseen ja avioliittosääntö (naisen kyntöpelto taloudellista turvaa vastaan) ajaa miehet muualle islamin maiden liiallisen syntyvyyden ja taloudellisen takapajuisuuden vuoksi. Vaikka Unkarin ja Puolan päättäjät toimivatkin mielestäni esimerkillisesti siirtolaisasiassa ja Trumpkin invaasion pysäyttäjänä, voin silti olla eri mieltä heidän muusta politiikastaan.

Länsirajan yli saa kuka tahansa tulla Suomeen ilman passia ja viisumia. Migrin tilasto (migri.fi) ei kerro, kuinka moni tuli vuoden aikana passin kanssa, mutta 6085 hakijasta 3300 hyväksyttiin veronmaksajan elätettäviksi. Hylätyt voivat uusia hakemuksen loputtomasti ja aina on mahdollista jatkaa meillä oleskelua ”paperittomana”. Migrin mukaan ”käännyttämis- ja karkoituspäätös ei tarkoita tosiasiallista poistoa maasta”. Ylen kysely puolueiden puheenjohtajille (yle.fi 26.9.) on ikävää luettavaa kansalaisten turvallisuuden, valtion varojen käytön ja islamin haitallisten käytänteiden hyväksymisen kannalta.

Halla-ahon vaatimus hallitussopimuksen noudattamisesta ei sopinut Merkeliin sitoutuneille päättäjille (arvopohja). Myös presidentti muisti lyödä Halla-ahoa epäonnisesta parodiasta (Jokisen ”äärimmäiset kirjoitukset”) tulleesta aiheettomasta tuomiosta.

Kun halusin tietoa islamista Kölnin uudenvuodenyön tapahtumien jälkeen, minua kehotettiin lukemaan Halla-ahon kotisivulta ”Kaikki mitä sinun tulee tietää islamista” (scripta, kirjoituksia uppoavasta lännestä, halla-aho.com). Luin ja en uskonut. Nyt kolme vuotta myöhemmin tiedän, että esitys on tarkka kuvaus aikamme kavalimmasta ideologiasta uskonnon vaatteissa.

Timo HelinForssa

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti