Mielipiteet

Onnea, Katri!

Keskustaväki valitsi itselleen uudeksi puheenjohtajakseen Katri Kulmunin äänin 1092–829 Antti Kaikkosen jäädessä entisenä ”kultapoikana” hopeapallille!

Sipilä oli insinööripajassaan sorvaillut uudelle valitulle puheenjohtajalle alumiinisen nuijan, johon hän itse oman lupauksensa mukaan ei enää yrittäisi koskaan tarttua. Sipilä oli tyylilleen uskollisena värkkäilyt myöskin tunkin Keskustan nostamiseksi suosta ”pitäkää tunkkine” -miettein, joita hän ei kuitenkaan julkituonnut liikuttuneena ääni väristen ja kyynelehtien.

Puheenjohtaja Katri Kulmunilla on aikaa ensi kesän varsinaiseen puoluekokoukseen asti näyttää kyntensä ”pottumaan kitkemisen” sijaan Keskustan kannatuksen nostamiseksi alle 12 prosentista lupailemalleen tasolle 20 prosentin tietämille. Tämä tarkoittaa selvemmin suomeksi sanottuna poliittisten kannuksien hankkimista, joita hänellä ei vielä oikeastaan ole laisinkaan.

Keskustaväki luotti nuoreen vereen konkaripolitiikkojen forssalaisen Sirkka-Liisa Anttilan, Iisalmen Kirmanrannan Seppo Kääriäisen ja Jyväskylän Mauri Pekkarisen tukemina, joiden tuki Katrin valitsemiseksi oli ratkaisevan merkittävä.

Puolueväki on puhunut suljetun lippuäänestyksen muodossa, mihin kaikkien on tyytyminen ilman pulinoita. Tämä tarkoittaa selvemmin sanottuna kaikkien yhteisvoimin asettumista puheenjohtaja Katri Kulmunin tukemiseksi työssään ilman minkäänmoisia soraääniä puolueen nostamiseksi edes teoriassa 20 prosentin kannatustasolle.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti