Mielipiteet

Opiston lähiruoka

Katselin lehdestä mainosta urheiluopiston lähiruokalounaasta. Ehdotin vaimolleni, että sinne mennään, ollaanhan asuttu Forssassa jo useampi vuosi eikä vielä ole käyty ja on oikein FL:n kanta-asiakaskorttialennuskin lounaasta.

Päästyämme opiston alueelle ajoin niin pitkälle kuin autolla pääsi, niin edessä olikin jo rakennus, jonka kyljessä luki opiston nimi.

Vierelleni ajoi vaalea auto, jonka kuljettajalta kysyin, missä täällä mahtaa olla ravintola. Tähän hän kädellä viittasi, että tuolla alhaalla. Sitten vaan takaisin ja autolla mäkeä alas. Eteen tuli puomi, joka oli vankasti kiinni. Puomissa oli teksti, että soittakaa, mutta eihän me puhelimia mukaan oteta, jos syömään oikein ravintolaan lähdetään. Kello oli 11.15, joten ravintola oli jo varmasti auki.

Sitten vaan takaisin Forssaan päin. Pysäytin kuitenkin vielä opastaulun kohdalle ja katsoin, että kävimme ainakin lähellä ravintolaa. No, siihen taas tupsahti se vaalea auto ja miehen tultua ulos autosta kerroin, että siellähän on puomi kiinni. Tähän hän vastasi huolettomasti, että tämähän on urheiluopisto. Kun kerroin olevamme lievästi liikuntarajoitteisia, niin mies totesi, että ”ei voi mitään” ja käveli pois.

Tuli vaan mieleeni, että miten ne muut liikuntarajoitteiset sinne ruokailuun pääsevät ja kannattaisiko opiston mainita ilmoituksessa kiinni olevasta puomista.

Uusimmat

Fingerpori

comic