Mielipiteet

Paalu Ankkalammille! – Ankkalammin rannassa olisi ollut tilaa myös lottapatsaalle

Forssan torin päädyssä Ankkalammin vieressä olisi pylväille tilaa. Kuva: Petri Ojanen
Forssan torin päädyssä Ankkalammin vieressä olisi pylväille tilaa. Kuva: Petri Ojanen

Taitaa olla yhtä pimeä ajatus tämä paalu Ankkalammille kuin on Urheilukentänkatu 5:n piha syksyisenä yönä.

Olen sitä mieltä, että kyllä Ankkalammille nimipaalu täytyisi saada edesmenneille forssalaisille suurmiehille ja -naisille sekä olympiavoittajille ja maailmanmestareille.

Toinen paalu itsensä esiin tyrkyttäville, oman hännän nostajille sekä perässähiihtäjille. Olen valmis osallistumaan pienellä panoksella tämän paalun tukemiseen.

En tunne Forssan historiaa enkä kulttuuria, että voisin jonkun näihin paaluihin nimetä, mutta varmasti jo Forssan Lehdessä kuvatulla paaluhankeryhmällä on jo nimet selvillä.

Kokonaan toiseen asiaan mennäkseni täytyy todeta, että jo haudatun lottapatsashankkeen vetäjät antoivat liian helposti periksi.

Olin tässä lähellä olevan kunnan luottamustehtävissä ja valtuutettuna lähes 20 vuotta. Kuntaan oli valittu Varsinais-Suomesta omapäinen kunnanjohtaja, joka esitti usein omia päätösesityksiä. Jos esityksensä ei mennyt läpi ensimmäisellä kerralla, niin hän toi seuraavaan kokoukseen hieman muunnellun esityksen niin monta kertaa, että lopulta esitys hyväksyttiin (usein alkuperäisenä).

Tätä samaa tekniikkaa olisi pitänyt käyttää lottapatsashankkeessakin. Ankkalammin rannassa olisi ollut tilaa kahden paalun välissä. Siinä me sitten maskit nokassa Ankkalammin rannalla luettais nimiä ”plakaateista” ja nyökyteltäis toisillemme, että hyvä tuli.

Uusimmat

Fingerpori

comic