Mielipiteet

Paljon kiitoksia naapurille

Kiitos “lyhyistä” terveisistä torstain lehdessä. Ehdottamasi aihe olisi minulle läheinen ja rakas. Mutta tämä on mielipidepalsta, johon kuuluisi kirjoittaa vain mielipiteitä, joten jonkun tapahtuman, tai tarinan kertominen tulkitaan helposti joksikin muuksi kuin mielipiteeksi.

Kaihdinpalvelu & Olut ja viinitarvike olivat hyvä liikeyhdistelmä, jossa kävi paljon asiakkaita, enkä tiedä kenestäkään tulleen alkoholistia, vaikka saikin minulta viinin ja oluen valmistus opastuksen. Monet ovat kiitelleet ja kehuneet niitä aikoja mukaviksi. Työllistinkin silloin itseni ja puolisoni lisäksi monia ihmisiä pysyvästi ja asennusapuna tilapäisesti.

Kohtalo puuttui peliin. Sairastuin olkapäiden kulumiseen ja harkitsin asentajan palkkaamista, mutta siskonrakkaudesta johtuen palkkasin siskoni, vaikka piti palkata asentaja. Olisin kuluneiden olkapäideni kanssa pärjännyt liikkeessä asiakaspalvelussa ja yritys olisi ehkä vieläkin pystyssä, mutta kun olin liian kiltti.

Ihailijat kannustaa. On saman luonteisia ihmisiä, jotka tykkäävät kirjoituksistani ja lyövät käden olkapäälle ja sanovat – hyviä kirjoituksia, älä vain lopeta. Jos toimitus sallii ja pää ja kädet toimii, niin jatketaan vielä vähän aikaa. Hyvää kesää kaikille!

Uusimmat

Fingerpori

comic