Mielipiteet

Parannus vai ei?

Asun Forssassa. Minulla oli 2.7 . sairaalakäynti Hämeenlinnassa. Tilasin Kela-taksin Tampere-taksin tilauskeskuksesta 29.6. Tilaus onnistui kohtalaisesti; jonotusaika n. 20 min. Paluukuljetusta en voinut tilata, koska en tiennyt sairaalasta pääsyaikaani.

Taksi tuli n. 30 min. ennen sovittua aikaa Tampereen taksista, mutta olin jo valmiina.

Kun hoidot oli tehty ja kotiin piti päästä, menin Kela-taksin tilaustiskille, joka oli suljettu! Lasissa oli puhelinnumero, johon kehotettiin soittamaan, soitin ja jouduin odotusjonoon. Samalla huomasin ympärilläni useita ihmisiä kännykkä korvalla. Aloin kysellä heiltä, olivatko hekin tilaamassa Kela-taksia ja vastaus oli myönteinen.

Jonottelimme n. 50 min., eikä kukaan päässyt keskukseen sinä aikana. Kysyin soittajilta, oliko kukaan heistä menossa kanssani samaan suuntaan. Ilmeni, että menijöitä oli neljä, joista yksi liikkui pyörätuolilla.

Tässä vaiheessa paikalle tuli hämeenlinnalainen taksi, jonka kuljettaja kertoi, että heikäläisiä oli vapaalla useita, mutta Tampere-taksin tilaustiedot, eivät välity heille.

Keskustelimme tilanteesta ja päätimme, että otamme yhteisen tavallisen invataksin, jonka em. kuljettaja ystävällisesti tilasi. Auto tulikin nopeasti n 10 min. Koska kyseessä ei ollut Kela-taksi, jouduimme kukin maksamaan noin tuplahinnan. Näin pääsimme sentään kukin kotiimme!

Saimme jokainen taksilta kuitin maksamistamme summista kuitin taakse varmuuden vuoksi selvityksen siitä, että ajo suoritettiin, koska Kela-taksin tilaaminen ei onnistunut.

Tällä hetkellä on epäselvää, saammeko mistään korvausta maksamastamme ylimääräisestä summasta ja mistä ja miten ja kuka sen maksaa!

Eihän näin voi jatkua Suomessa!

Kalervo Mikkola


Uusimmat

Fingerpori

comic