Mielipiteet

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Ruotsin ”humanitäärisen suurmahdin” seitsemän puoluetta (sjuklövern ”seitsenapila”) on kaksien eduskuntavaalien jälkeen sopinut yhteistyöstä ”rasistisen” ja ”maahanmuuttovastaisen” Ruotsidemokraattien eristämiseksi. Seitsikolla Kokoomuksesta (Moderaterna) vasemmistoon (Vänsterpartiet) on ollut yhteinen, Ruotsidemokraateista poikkeava näkemys maahanmuutosta. Pääministeri Löfven kiteytti yhteisen näkemyksen Ruotsin televisiossa 18. marraskuuta: ”Maahanmuutto ei ole syynä rikollisuuden, esim. jengiläisten ampumiskuolemien lisääntymiseen. Sama olisi tapahtunut ruotsalaisillekin samoissa olosuhteissa. Syy on syrjäytyneiden lähiöiden työttömyydessä.”

Tämä meni jo tavallisesti maahanmuuttototuuden häivyttävän valtamedian toimittajienkin mielestä liian pitkälle (Lena Mellin, Aftonbladet 25.11.). Vankilat ja sairaalat ovat ahdinkoon asti täynnä, koululaitos ja vanhustenhoito hunningolla.

Tärkein oli kuitenkin Kokoomuksen puheenjohtajan eriävä mielipide facebookissa 19.11. Hän ilmoitti selkeästi, että maassa on harjoitettu hänenkin edustamansa puolueen johdolla ja myötävaikutuksella holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa. Lisäksi hän pyysi puolueensa nimissä anteeksi niiltä, jotka jo vuosikymmeniä ovat varoittaneet maahanmuuton aiheuttamista ongelmista ja joita Kokoomuksenkin taholta on yritetty mustamaalata ja eristää.

EU:n ”oikeusvaltioiden” liitossa ei kansalaisilta kysytä maahanmuutosta, vaikka se muuttaa maan peruuttamattomasti. Vasta nyt kun Åkessonin Ruotsidemokraatit ohittavat kannatusmittauksissa Löfvenin sosiaalidemokraatit, hulttiohumanismi säröilee naapurissa. Suomessa vain yksi puolue on kiinnittänyt huomiota tuhoisaan kehitykseen ulko- ja sisärajattomassa Euroopassa. Petteri Orpon Kokoomus jatkaa Merkelin ja Rajan entisen päällikön linjalla: Tulevat jos ovat tullakseen. ”2015 ei saa toistua” (Angela Merkel), mutta se jatkuu joka päivä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti