Mielipiteet

Peili paljastaa totuuden

Soitin eräälle henkilölle. Hän vastasi ja sanoi mitäs ny, ihan puhtaalla Forssan murteella. En häkeltynyt vaan vastasin, kannattaa katsoa peiliin. Siinä alkusanat lähes puoli tuntia kestäneestä puhelusta. Niin tosiaan, hän jatkoi vielä, sillä tunnustaen, että oikeassa olen.

Nyt, kun seitsemänkymppiset eivät saa mihinkään mennä, eikä kotiaan lukuun ottamatta oikein missään olla, niin kannattaisi jokaisen katsoa peiliin ja kysyä siltä kuvalta, onko sinulla tuttuja joiden kanssa et ole pitkään aikaan jutellut, jos ei sitä lasketa jos kaupassa näitte viimekuussa ja sanoitte moi. Jos olet rehellinen ja hyvämuistinen, niin kyllä sieltä peilistä löytyy useitakin oikeita vastauksia.

Olemme yhdessä jonkun soittajan kanssa todenneet, että nyt on puhelut halpoja verrattuna takavuosiin, joten nyt pystyy puhumaan vaikka pidempiäkin puheluja. Monilla on liittymä, jolla lasku on aina sama, vähän toista kymppiä, vaikka puhuu kuinka pitkiä puheluja. Lehdet ja TV ovat joka päivä täynnä koronaa ihan kyllästymiseen asti, niin nyt jos koskaan olisi hyvä aika muistaa sitä yksin tai kaksin asujaa, jonka kanssa ei ole tullut juteltua, puhumattakaan, että olisi nähty.

Tästä innostuneena lapsetkin voisivat soittaa toisilleen ja vanhemmilleen kuulumisia. Varsinkin vanhat voisivat tulla iloiselle mielelle, kun tuo minun lapsenlapsenikin sentään muistaa minua ja soittaa minulle. Sama tykkääminen voisi tulla mieleen hänelle, jonka kanssa nuorena tapasitte viimeksi lavatansseissa, taikka ruokakaupassa.

Soitelkaa arvoisat lukijat toisillenne!

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

25.5.2020

Fingerpori

comic