Mielipiteet

Pennin ajatuksia

Koronan hellittäessä otettaan median kiinnostus palautuu takaisin vanhoihin tuttuihin aiheisiin, eli politiikkaan ja misseihin.

Syyriasta saapui Suomeen muutama lapsi ja tämä tuntuu pelottavan erityisesti varttuneita miehiä. Itse olisin enemmän huolissani suomalaisesta sosiaalihuollosta, jos näille lapsille ei löydy heidän lain mukaan tarvitsemiaan palveluita. Monelta kun tuntuu unohtuvan lapsen oikeuksien julistus.

Entinen valtiovarainministeri päätti kompastua poliitikkojen perisyntiin, eli ahneeseen oman navan tuijotteluun. Tavallisen tallaajan on kovin vaikea ymmärtää fiksujen nuorten ihmisten totaalista maalaisjärjen katoamista, kun tarjolla on valtaa. Ehkä perspektiivi muuttuu norsunluutornista valtakuntaa tuijottaessa.

Persut päättivät ojentaa yhtä omistaan, kun tämä taas kerran sohlasi somessa. Tosin ojennuksesta tulee mieleen lapsiaan jäähylle laittava äiti, joka varsin hyvin tietää, että viikon päästä joku niistä taas kiipeää istumalihakset edellä puuhun. Tämähän on kuulemma heidän piirissään vain sulka hattuun.

Lopuksi pitää olla onnellinen siitä, että sattuu asumaan juuri Suomessa. Hallitus ja asiantuntijat ovat onnistuneet kriisinhallinnassa tänä keväänä erinomaisesti. Mikään maa ei osannut varautua pandemiaan riittävällä vakavuudella, mutta onneksi turvavälin päässä jonottaminen tulee suomalaisille jo äidinmaidossa. Talous on kuralla, mutta sitä asiaa voi jokainen auttaa tukemalla paikallisia yrittäjiä. Turvavälejä noudattaen.

Uusimmat

Fingerpori

comic