Mielipiteet

Peruspalvelu täysin pielessä

Mikä Postilla oikein mättää?

Nyt, kun Korona-kummitus vihdoin osoittaa ainakin hetkellisesti heikkenemisen merkkejä, ei uskoisi, että Postilla on pelkästään Helsinki-Vantaan lentokentällä vieläkin kuukausien suma paketteja lähettämättä eteenpäin. Ja mikä on yhtiön oivallinen ratkaisu? Laitetaan paketit takaisin lähettäjille!

Olen itse odottanut muutamaa pikkupakettia kotimaasta lähetettynä jo toukokuusta.

Parasta hupia oli, kun sain tiedon yhden lähettäjältä, että oli mokoma mennyt takaisin hänelle. Lähettäjälle! Ei siis vielä kadonnut. Vaikka Helsingin kantakaupungin alueelta taas hiljattain yksi konttori lahdattiinkin.

Käsittämätöntä touhua. Välineitä suman purkuun poistetaan kuvioista. Joku logiikkahan tässä täytyy olla.

Yritin tänään päästä läpi Postin asiakaspalveluun puhelimella. Kyllästyin ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kuuntelemaan sitä, paljonko maksullinen jonotus maksaa.

Ja jos se satunnainen pappa tai mummu osaa annettujen ohjeiden mukaan kertoa (lue: näppäillä), että tyttärentyttären pääsiäiskortti on edelleen saapumatta, niin ei muuta kuin lippua salkoon.

Voitaisiinko vihdoin todeta, että nurmikonleikkuuseen, lehtien haravointiin ja lumen luontiin (jos talvia vielä esiintyy) liikenevät voimat rekrytoitaisiin ihan siihen Postin perustoimintaan?

Sisälukutaitoiset henkilöt vielä hommiin, kiitos.. A on eri kuin B. Siitä se lähtee. Ainakin oli. Silloin, kun koulua käytiin. Ei ollut appeja. Muita kuin sukulaissuhteissa.

Uusimmat

Fingerpori

comic