Mielipiteet

Perussuomalaisten nousu

Maamme poliittinen kenttä elää murrosvaihetta, jota yksikään poliittisten puolueiden puheenjohtajistosta ei halua julkisesti tunnustaa pois lukien Perussuomalaisten puheenjohtaja Halla-aho. Hän on jo pitkään ennakoinut, mitä tuleman pitää ihan lähivuosina tulevien eduskuntavaalien muodossa, jolloin tulossa ei liene ”jytkyjen jytky” vaan todellinen poliittinen pommi mikäli uskominen on kansaan, joka ”kyllä tietää kaiken”!

PS:n ex puheenjohtaja Timo Soini vetäisi ”herneet nokkaansa”, kun hänen ehdokkaansa ei tullutkaan valituksi PS:n puheenjohtajaksi, käänsi takkinsa hyläten hernerokkakansansa siirtyen kabinettien hanhenmaksapalleroiden ”naatiskelluun!”

Tämäpä ei enää ”naarattanutkaan” maamme köyhälistöä, lapsiperheitä, vanhuksia, vähempiosaisia eikä muutoin vain päihin potkittuja maanviljelijöitä, joihin puheenjohtaja Halla-aho on nyt kohdistanut voimakkaan vetoomuksensa Perussuomalaisten varjobudjetin muodossa.

”Kuinka te kehtaatte… ja kehtaattehan te” Soinin lanseeraama poliittinen sanaleikki ei sovi Halla-ahon sanaleikkivalikoimaan eikä hän ole sitä käyttänytkään, vaan on esiintynyt valtiomiesmäisen korrektisti puheissaan, mikä kohottanee Persujen imagoa entisestään noin 23 % kannatuslukemista ylöspäin. Ylärajaa ei tätä nykyä ole edes näköpiirissäkään?

Äänestäjiä on alkanut valua lähes kaikista puolueista keskustalaiset mukaan lukien, mikä tarkoittanee perussuomalaisten ”pottulaarin” täyttymistä. Potut Halla-aho kylvänee ajoissa otolliseen maahan mullaten ne huolellisesti, joten nosto saattaa kuin saattaakin tuoda ennennäkemättömän poliittisen pommin aina 30% kannatuslukemien paremmalle puolen asti.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti