Mielipiteet

Pride-liputuksesta hätiköity päätös

Päätös Pride-liputuksesta herättää myös kritiikkiä. Kuva: Rauno Lahti
Forssa ja Hämeenlinnan muuan muassa ovat jo tehneet päätöksen Pride-liputukseen osallistumisesta. Kuva: Rauno Lahti

En usko, että samaa sukupuolta olevien yhdyntä on tämän yhteiskunnan tärkein asia. Toki saavat harrastaa keskenään näitä toimintoja, mutta liputus tälle toiminnalle on vastuutonta. Pitäisi ottaa käsittelyyn, miten tämä yhteiskunta jatkaa eteenpäin. Jos kukaan ei synnytä lapsia, suomalaisina olemme laskeutumassa unholaan. Nyt jo haikaillaan lasten kovasta vähenemisestä. Onhan se niin, että näille lapsiperheille tämä liputus kuuluisi eikä niille, jotka väistelevät lapsisyntyvyyttä.

Sodanaikana syntyi suuri lapsikokonaisuus, nyt näitä ikäihmisiä, jotka ovat vielä elossa olevia, pidetään rasitteena, vaikka kovan nuoruuden ja lapsuuden ovat kestäneet. Jotkut lapsista joutuivat muuttamaan jopa Ruotsiin siksi, ettei kaupungeissa ollut heille ruokaa tarjolla. Ruotsi teki sopimuksen Suomen kanssa hoidosta ja, että lapset palautetaan, kun ongelma on ohi. Näin tehtiinkin, sydämellinen kiitos Ruotsille ja asukkaille, jotka hoitivat lapsiamme.

Onhan useissa uskonnollisissa piireissä ulkomailla harrastettu pikkupoikien hyväksikäyttöä, joka nyt on onneksi havaittu ja rangaistu toiminnasta. Onhan sellainen käytäntö pilannut monien nuorten tulevaisuuden.

Mielestäni olisi parempi kokonaisuus kohdistaa liputus niille yksilöille, jotka ovat eläneet oikeudenmukaisesti, rakastuneet ja tehneet lapsia, huolehtineet lapsistaan, kouluttaneet ja kasvattaneet kunnon kansalaisia. Tärkeimpiä kysymyksiä pohdittavaksi olisi maamme väestömäärän kehityssuunta, suhteessa tuottavien työpaikkojen määrään. Perusedellytys jokaiselle työpaikalle on tehdyn työn tulos, joka vastaa siitä maksettua palkkaa kustannuksineen.

Pride-liikkeen mielestä olemme rasisteja, ellemme ota vastaan väestötulvia esim. Afrikasta tai jos arvostelemme nykyisiä kehitysapuehtoja. Kehitysmaiden suurin ongelma on hulvaton väestönkasvu. Kaikille ei riitä siellä työtä eikä elintilaa. Kaiken tämän syynä ovat patavanhoilliset uskonnolliset perinteet. Kehitysapu menee hukkaan, jos siellä ei ole tahtoa muuttaa yhteiskunnan suuntaa.

Pride-liike mainostaa myös toimivansa ihmisoikeuksien puolesta. Hyvä periaate sinänsä. Valitettavasti kritisoidaan yksipuolisesti vain länsimaita, Suomikin on tulilinjalla. Heiltä on jäänyt huomaamatta mm. uiguurien ideologinen pakkokäännytys Kiinassa, Tiibetin valtaus ja väestön ideologia pakkokäännytys 1950. Saudi-Arabia ja Arabiemiraatit eivät ole vastaanottaneet pakolaislaumoja Lähi-Idästä, kristinuskon asema useissa islamienemmistöisessä maassa, muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Edellä mainittujen tietojen perusteella katsoisin, että päätös kaupungintalon liputuksesta ja juhlaviikosta oli lievästi sanoen kypsymätön ja hätiköity. Järki hoi, älä jätä!!!

Ystävällisin terveisin

Uusimmat

Fingerpori

comic