Mielipiteet

Pimeyden aika koettelee

Tämä aika herättelee meitä monin eri tavoin. Ihmisyys ja inhimillisyys etsivät paikkaansa maailmassa. Tämä aika koettelee herkkiä ja toisin ajattelevia ihmisiä, niitä jotka eivät sopeudu laatimamme järjestelmän sisälle. Emmekö näe elämämme kirkkaita värejä, synkät ja painostavat pilvet varjostavat ihmiskunnan selviytymistä.

Elämme muutosten aikaa monella tasolla. Olemme vieraantuneet elämästä ja sen tarkoituksesta. Materialismi ja siihen liittyvä jatkuvien elämysten ja virikkeiden etsiminen kuluttavat meidät loppuun. Olemme nostaneet itsemme kaiken yläpuolelle, emmekä näe enää sitä kauneutta ja hyvyyttä mikä ympärillämme on.

Pidämme itsestäänselvyytenä sen, että aurinko nousee ja laskee joka päivä valaisten taivaamme, niin kuin on tapahtunut ihmiskunnan alkuhämäristä asti. Tämä pimeä aika asettaa meidät kuitenkin polvilleen. Emme pysty valaisemaan taivastamme ja antamaan auringon valaista itseämme, vain koska haluamme niin. Emme voi nauttia häikäisevän ja kimaltelevan lumen vaikutuksesta, vaikka niin toivoisimme. Luonto asettaa ehdot elämiselle. Pimeyden aika on elettävä, jotta valo löytäisi maailmaamme.

Olen seurannut lintujen elämää pihallani. Heitä ei häiritse pimeys, ei märkyys, eikä horroksessa oleva luonto. Iloisena ne ottavat vastaan sen, mitä ihminen heille tarjoaa, siemenet ja pähkinät, jotta siivet jaksaisivat kantaa kohti kevättä ja valoa. Älkäämme antako pimeyden vallata mieltämme. Valon aika tulee vielä. Silloin meidän on aika herätä ja olla valveilla.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic