Mielipiteet

Politiikka on ikiliikkuja

Kansanedustajia eduskuntatalon kahviossa. Kuva: Emilia Kangasluoma

Kauniita sanoja ihmisten hädänalaisuudesta tuotiin taas esiin joulun alla mielipidesivustoilla kansanedustajienkin esittäminä. Lupauksien sanat ilman tekoja ovat vain lupauksia, pelkkää silmänlumetta oman egon ja puolueen pönkittämiseksi. Ja kirkkain silmin vailla tunnontuskia julistetaan höynäytettävälle kansalle valkeita valheita vuodesta toiseen.

Köyhyyden poistamiseen, vähäosaisten terveyteen, eläkkeiden nostoon tai muihin elämisen ongelmiin ei ratkaisua kuitenkaan toteuteta, edustajat heittävät ö-mappiin. Päättömillä julistuksilla saadaan vain kannatusluvut laskun jälkeen uudelleen nousuun. Vuodesta toiseen kansanedustajien lupaukset pettävät jo monien vuosien takaakin.

Jos päättäjillä on selkärankaa, silloin tehdään oikeasti asiat kuntoon! On aina muistettava, että kansan asioista päätetyt rikkeet eivät vanhene, sillä kansa muistaa. Suomessa on laaja rintama lakimiehiä, jotka parhaillaan nyt tutkivat virkamiesten tekemiä rikoksia vuodesta toiseen. Valitettavasti myös huiputtajat nykyaikana ovat pukeutuneet valevirkamiehiksi, pettääkseen hyväuskoisia vanhuksia.

Oikeat parannuksen reseptit pykälineen on julkaistu virallisesti ja ne löytyvät Suomen lakikirjan sivuilta.

Opposition riveissä haukutaan edellisellä kaudella tehtyjä päätöksiä ja taas hallituksessa ollessaan tehdään taas ikiliikkujan kaltaisia jatkuvassa pyörimistilassa olevia päätöksiä uudelleen.

Matti Hirvoneneläkeläinen

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti