Mielipiteet

PS:n asiatonta arvostelua

Perussuomalaisia moititaan kovin halukkaasti Sinisten tekemistä päätöksistä ja virheistä. Viimeisin moiteviesti oli FL 30.5.2019 Lyhyissä ”KANSA MUISTAA”.

Tällaiset viestit paljastavat, kuinka tietämättömiä joidenkin ajatusmaailmat ovat. Perussuomalaiset eivät pitäneet Sinisten ryhmän toiminnasta hallituksessa syystä, kun ennen vaaleja annettuja lupauksia ja sopimuksia ei noudatettu. Jyväskylän kokouksessa valittiin Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajat. Koska Timo Soini ei asettunut ehdokkaaksi, Sampo Terho oli ehdokkaana Jussi Halla-ahon lisäksi. Olin itsekin valintoja tekemässä ja tiedän, ettei vaalin yhteydessä ollut mitään ennakkoagitaatiota jäsenistön taholta. Silloin valittiin Perussuomalaisten nykyiset puheenjohtajat. Sinisistä ei valittu ketään puheenjohtajistoon.

Päätökset olivat jäsenistön spontaaninen ilmaisu. Timo Soini, pettyneenä valintoihin, poistui heti tilaisuudesta. Tappion kuullessaan Timo Soin sanoi käytävällä poistuessaan, että ”nyt on piru irti”. Hävinneet poistuivat samalla salaiseen neuvotteluun kokoustilan ulkopuolelle. Sipilän myötä salaiset neuvottelut jatkuivat, jopa auton takakontissa kuljetettiin neuvottelijaa tapaamispaikalle.

Nyt on kansan hyvä tietää miksi PS teki pesäeron nykyisten sinisten mielipiteisiin. Siniset taipuivat tekemään sopimuksia ministeripaikkojen pitämiseksi itsellään. Virallisesti Siniset eivät ole olleet Perussuomalaisia Jyväskylän puoluekokouksen päätöksen jälkeen.

Arvoisat lukijat, olkaa tarkkoja ja rehellisiä, kun alatte moittia perussuomalaisia sinisten virhepäätöksistä. Perättömiä julkaisuja tulee välttää. Asiallinen ja perusteltu kritiikki on aina tervetullut mielipide.

Uusimmat

Fingerpori

comic