Mielipiteet

Puistojuoksut jatkuvat omatoimisesti Vesihelmen ollessa kiinni

Kuva Puistojuoksusta kymmenen vuoden takaa. Kuva: Pasi Rakkolainen
Kuva Puistojuoksusta kymmenen vuoden takaa. Kuva: Pasi Rakkolainen

Forssan Lehden Puistojuoksua ehdittiin juosta tasan 35 vuotta ilman ensimmäistä peruutusta (maaliskuu 1985 – helmikuu 2020). Ensin peruttiin koronan takia maaliskuun 2020 35-vuotisjuhlajuoksu ja saman tien huhti-, touko- ja kesäkuun tapahtumat. Paluu normaaliin tehtiin heinäkuun Ratakympissä ja sen jälkeen normaalisti kuukausittain.

Nyt koronapandemian toisen aallon myötä kokoontumisrajoitukset ovat uudestaan voimassa ja Vesihelmi kiinni. Emme kuitenkaan jätä puistojuoksuja väliin, vaan suoritamme ne omatoimisesti – kuten teimme jo joulukuussa. Ei ilmoittautumisia eikä osallistumismaksuja, mutta silti normaalit pistelaskut mitaleita ja vuosiarvontoja varten.

Ilman aikaa osallistujat: Jättäkää nimilappu Vesihelmen postilaatikkoon juoksupäivän iltaan mennessä. Siis sunnuntaina 17.1.

Ajalla juoksevat: Lähdöt omatoimisesti Keskuskadulta sunnuntaina klo 11– 12 välisenä aikana. 1 tai 2 kierrosta tuttua reittiä omalla ajanotolla. Ilmoittakaa tulos osoitteessa bit.ly/CoronaRun.

Kun rajoitukset poistetaan ja Vesihelmi avataan, palataan normaaliin ilmoittautumiseen, yhteislähtöihin ja ajanottoihin. Kausikortit tulevat myyntiin, ja kauden 2020 päätöstilaisuus järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Toivotamme kaikille forssalaisille ja lähiseutulaisille parempaa Uutta Vuotta 2021!

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic